كارگاه اطلاع رساني طرح تفصيلي جديد تهران برگزار شد
روش گذشته برنامه ريزي طرحهاي جامع و تفصيلي شهر تهران بر مبناي طرح كاربري اراضي (Land use planing) بود كه در جهان منسوخ شده است ولي روشي كه طرح تفصيلي جديد تهران بر پايه آن استوار شده روش ساختاري- راهبردي است.
ایلنا: به گزارش خبرگزاري ايلنا به نقل از پايگاه اطلاع رساني طرح تفصيلي جديدي تهران، به منظور آشنايي خبرنگاران و اصحاب رسانه، كارگاه اطلاع رساني طرح تفصيلي جديد تهران به همت اداره كل شهرسازي و طرحهاي شهري شهرداري تهران و با حضور مسئولان، كارشناسان ،مشاوران اين طرح ، خبرنگارا ن و اصحاب رسانه برگزار شد.
مجيد پاكساز مديركل شهرسازي و طرحهاي شهري با بيان اينكه سالهاي سال تهران بدون يك طرح و برنامه مدون و مشخص اداره ميشد افزود:آنچه در سالها قبل براي ساخت و سازها در شهر تهران به كار گرفته ميشد مجموعهاي از مصوبات و دستور العملهايي بود كه توسط دو نهاد شوراي عالي شهرسازي و كمسيون ماده پنج مصوب ميشد.
او ادامه داد:اين براي ام القراي جهان اسلام و پايتخت ايران اسلامي زيبنده نبود كه برنامه جامعي را در زمينه هدايت و كنترل شهر نداشته باشد، اما تهيه اين برنامه هم به همين سادگيها ميسر نشد.
پاكساز تاكيد كرد:آنچه روند ايجاد يك طرح جامع و تفصيلي را براي تهران با تاخير انداخته بود مواجه كرد ناتواني كارشناسان و مديران شهري نبود بلكه پيچيدگيهاي تهران موجبات اين تاخير را فراهم كرد.
اوادامه داد: خوشبختانه با رويكرد برنامه محورمديريت شهري كه بر وجود برنامه براي كليه امور از جمله ساخت و ساز تاكيد داشته و دارد روند تهيه اين طرح از سال 1382 آغازشد و خوشبختانه سال گذشته زحمات به بار نشست و اين طرح به تصويب رسد و ار امسال اجرايي شد.
مديركل شهرسازي و طرحهاي شهري گفت: روش گذشته برنامه ريزي طرحهاي جامع و تفصيلي شهر تهران بر مبناي طرح كاربري اراضي (Land use planing) بود كه در جهان منسوخ شده است ولي روشي كه طرح تفصيلي جديد تهران بر پايه آن استوار شده روش ساختاري- راهبردي است.
او با بيان اينكه طرح جامع و تفصيلي جديد تهران اولين تجربه اسناد اجرايي براي تهيه يك طرح ساختاري- راهبردي در كشور است افزود:با توجه به روش جديد طرح و برنامه ريزي به كار گرفته شده در شهر تهران، بايستي شهروندان در جريان امور قرار گيرند تا از اين پس درخواستهاي خود را متناسب با طرح و برنامه تفصلي جديدي به مديريت شهري ارائه دهند.
پاكساز بيان داشت: با توجه به اهميت اين طرح و نقش ويژه آن در مديريت بهينه كلان شهر تهران ، ضروت اجراي موفق طرح تفصيلي جديد در گرو تعامل مناسب با ساير نهادها بويژه مشاركت همه جانبه شهروندان است و اين مهم مستلزم ارتقائ سطح آگاهي و شناخت شهروند است از طريق اطلاع رساني جامع رسانهها ميسر ميشود.
پايان پيام