پاسخ به:ورزشی
شنبه 27 فروردین 1390 7:42 PM
خبرگزاري آريا- دروازه بان تيم پرسپوليس با اشاره به پيروزي ذوب آهن گفت: بعد از غلبه بر ذوب آهن بازيکنان دوباره اميدوار مسابقات را دنبال مي کنند و همگي مصمم هستند تا اين پيروزي ها همچنان ادامه دادشته باشد.
رحمان احمدي، دروازه بان تيم پرسپوليس عنوان کرد: پرسپوليس قبلاً نيز بازيهاي خوبي را به نمايش مي گذاشت ولي متأسفانه در ضربات آخر کم دقت بوديم و همين باعث مي شد که موقعيت هاي زيادي را از دست داده و در نهايت امتيازات مورد نظر را بدست نمي آورديم ولي اين مدت اخير بازيکنان با تمام توان مي خواهند که حريفان را شکست دهند و البته پاسخ زحمات خود را نيز گرفته اند و اطمينان دارم که اين نوار پيروزي ها قطع نخواهد شد و با تمام قدرت مقابل استيل آذين وارد ميدان خواهيم شد و هيچ هدفي جز شکست آنها نداريم.
وي در پايان افزود: مدتي دچار آسيب ديدگي بودم ولي در شرايط فعلي از آمادگي خوبي برخوردار بوده و به همراه ساير بازيکنان تمرينات آماده سازي را دنبال مي کنم و البته سعي دارم با اين وضعيت نظر مربيان تيم را جلب کرده و در ترکيب اصلي قرار بگيرم چون دوست دارم هميشه در موفقيت هاي پرسپوليس نقش داشته باشم و شاهد خوشحالي هواداران نيز باشم.
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم