پاسخ به:اجتماعی
شنبه 27 فروردین 1390 7:18 PM
خبرگزاري آريا- شهردار تبريز با تأکيد بر ضرورت رفع و برچيده شدن چالشهاي فراروي مديريت ترافيك در شهر تبريز اين هدف را بدون تعامل و همکاري تمامي دستگاه هاي اجرايي استان غير ممکن دانست.
به گزارش خبرگزاري آريا از تبريز، با اعلام اين كه گسترش شهرها و افزايش روزافزون جمعيت به دنبال خود تقاضاي رفاه عمومي و اجتماعي را به چالش اساسي هزاره سوم براي شهرهاي بزرگ به همراه داشته است خاطرنشان كرد: افزايش خودروها در شهرها و به تبع آن افزايش سفرهاي درونشهري طي سالهاي اخير ، مديران شهري را با چالش جدي به نام معضل ترافيك مواجه ساخته و بخش اعظمي از اعتبارات شهري را صرف مديريت و كنترل هدفمند ترافيك كرده است.
وي در ادامه با اشاره به اهم الزامات و چالشهاي فراروي مديريت ترافيك در كلانشهرها به ويژه تبريز گفت: عدم عمل به قانون و اجراي آن ، تأخير در اجراي طرح جامع حمل و نقل و ترافيك تبريز ، تعامل بين بيمه با پليس ، مكانيابي نامناسب مراكز ترافيكزا نظير مراكز درماني ، ادارات ، بيمارستانها و مدارس ، عدم قاطعيت در اعمال قانون بر عليه متخلفان ، تعدد و افزايش روزانه سفرهاي غيرضروري درونشهري ، عدم استقرار سامانههاي ITS در سيستم حمل و نقل ، فقدان حمل و نقل تركيبي ، کندي روند توسعه حمل و نقل ريلي ، ارايه و توسعه آموزشهاي شهروندي در حوزه ترافيك و نگاه علمي به موضوع ترافيك در راستاي ارتقاي سطح دانش تخصصي از جمله چالش ها و الزامات مديريت و كنترل هدفمند و موثر ترافيك در شهر تبريز به شمار ميرود كه بايد با عزمي عمومي نسبت به رفع چالشها و تقويت زيرساختهاي لازم اقدام شود. شهردار تبريز در بخش ديگري از سخنان خود از تلاش جدي شهرداري براي توسعه و تقويت زيرساختهاي مديريت و كنترل ترافيك شهر خبرداد و افزود: مهمترين اصل براي حل مشکل ترافيک شهر، تغيير نگرش است که متاسفانه با وجود صرف هزينه هاي زياد براي رفع معضل ترافيکي نتيجه مطلوبي حاصل نشده است.
وي در خاتمه گفت: بايد ازتجربيات کلانشهر هاي دنيا براي حل مشکل ترافيکي استفاده کنيم تا بتوانيم شاهد عبور و مرور مناسب تردد شهر تبريز باشيم.
کد خبر:
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم