پاسخ به:فرهنگی
شنبه 27 فروردین 1390 12:00 PM
خبرگزاري فارس: مدير خانه كتاب گفت: امسال بخش جديدي با عنوان سراي ويژه به كرسيهاي آزادانديشي در نظر گرفته شده است كه 30 نشست نيز در آن برگزار ميشود.

به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از ستاد اطلاعرساني بيست و چهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران، علي شجاعيصائين از برگزاري 200 نشست در نمايشگاه كتاب امسال خبر داد و افزود: براي نخستين بار امسال بخش ويژه سراي كرسيهاي آزادانديشي در نمايشگاه كتاب امسال راهاندازي ميشود.
وي با بيان اين مطلب افزود: امسال همانند سالهاي گذشته در بخش جنبي، سه سالن اصلي در نمايشگاه وجود دارد كه سراي اهل قلم، سراي عموميو كودك و نوجوان از آن جملهاند. همچنين غرفه ديدار امسال هم در نمايشگاه برپا خواهد شد.
مدير كميته جنبي در ادامه سخنانش گفت: سراي عمومي امسال در طبقه دوم شبستان قرار گرفته است. همچنين در غرفه ديدار نيز به نقد و بررسي كتابهاي برگزيده جشنوارههاي با حضور نويسندگان و منتقدان خواهيم پرداخت.
به گفته شجاعي صائين، امسال بخش جديدي با عنوان سراي ويژه به كرسيهاي آزادانديشي در نظر گرفته شده است كه 30 نشست نيز در آن برگزار ميشود.
* كتابخانه ملي نبايد در موضوع فيپا فرصت سوزي كند
رييس بيست و چهارمين نمايشگاه بينالمللي كتاب تهران بعد از شنيدن گله ناشران درباره تعلل كتابخانه مللي در صدور فيپا يا فهرستنويسي و شناسه كتاب گفت: نبايد اين موضوع جنبه اداري به خود بگيرد و كتابخانه ملي نبايد در اين زمينه فرصتسوزي و تعلل نمايد.
بهمن دري ادامه داد: همانطور كه چرخه صدور مجوز را تندتر خواهيم كرد در صورت تداوم نارساييها در ارائه فيپا معاونت امورفرهنگي سياستهاي لازم را اتخاذ خواهد كرد.
وي باشاره به اينكه همه تلاش ما براين است تا موانع پيش روي توليد علم را برداريم گفت: قطعا با حذف موانع اداري ميتوانيم شاهد بالندگي و شكوفايي توليد علم باشيم بنابراين روانسازي توليد چاپ و نشر كتاب، براي رسيدن به اين هدف كمك ميكند.
رييس نمايشگاه كتاب تهران ابعاد كيفي و محتوايي نمايشگاه را مهمتر از اقدامات اجرايي دانست و گفت:اما تا زماني كه محلي مناسب و در خور براي نمايشگاه كتاب احداث نشود فعاليتهاي اجراي و اداري و ساخت سازي بر نگاه كيفي غلبه خواهد كرد.
دري همچنين از حضور ناشران حوزه جنگ نرم با تازهترين آثارشان در يكي دو ساله گذشته در نمايشگاه امسال خبر داد و گفت: امسال در بخش دانشگاهي نمايشگاه كتاب نيز شاهد رشد كم نظير هم از حيث محتوا و هم از نظر عناوين و تعداد هستيم.
وي اظهار اميدواري كرد: اساتيد و دانشجويان و كتابخانههاي دانشگاهها از اين فرصت براي تامين و تجهيز تازهترين منابع، بهره كافي را ببرند.
انتهاي پيام/و
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم