0

فرهنگی

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:فرهنگی
شنبه 27 فروردین 1390  11:52 AM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
شعرهاي ابري شكارسري منتشر مي‌شود

خبرگزاري فارس: حميدرضا شكارسري از انتشار كتاب شعري جديد با موضوع ابر توسط انتشارات فصل پنجم خبر داد.

حميدرضا شكارسري در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس از انتشار كتاب شعري جديد توسط انتشارات فصل پنجم خبر داد و گفت: كتاب چسب‌هاي شورشي، مجموعه 100 شعر كوتاه است كه همه با محوريت موضوع ابر سروده شده‌اند كه در ژانر‌هاي مختلفي مي‌گنجند اما همه شعر كوتاه هستند.
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا همه شعرها درباره ابر هستند اظهار داشت: چون اين اواخر دنبال نوشتن كتاب‌هاي شعر هستم تا مجموعه شعر. مجموعه شعرها، جنگ شعر هستند اما يك كتاب شعر كليت يك فضا را تعقيب مي‌كند و خواننده در خواندن شعرها دچار گسيختگي حسي نمي‌شود.
وي افزود: اين مطلب به دست نمي‌آيد مگر اينكه شعرها حول و حوش يك مضمون باشند. يك كتاب ديگر هم كه قبلا به همين شيوه منتشر كرده بودم و دو سال پيش كانديد جايزه كتاب سال شد و شعرها صرفا به موضوع پيامبر مربوط مي‌شد.
شكارسري در پاسخ به اين سئوال كه چه زماني اين شعرها را سروده‌ايد گفت: سرودن اين شعرها به يك دوره بحراني برمي‌گردد كه با چند شعر ابتدايي شروع شد و 2-3 هفته‌اي مرا درگير خودش كرد و بعد از چند هفته متوالي آخرين رمق‌هاي من با آخرين شعرهاي اين كتاب خارج شد و فكر مي‌كنم اين به سال 88 برگردد.
اين كتاب شكارسري در بيست‌وچهارمين نمايشگاه كتاب عرضه خواهد شد.
انتهاي پيام/

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها