پاسخ به:اخبار کلی 27فروردین 90
شنبه 27 فروردین 1390 11:08 AM
خبرگزاري فارس: دارنده مدال برنز تكواندوي بازيهاي آسيايي گوانگجو گفت: با برطرف كردن ضعفهاي خود در تمرينات، به دنبال كسب نتيجه دلخواه در جهاني كرهجنوبي هستم.

سوسن حاجيپور در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري فارس با اشاره به تمرينات آمادگي در اردوي تيم ملي عنوان كرد: از بهمنماه گذشته در اردوي تداركاتي تيم ملي در حال تمرين هستم. تا زمان اعزام به رقابتهاي آلمان زير نظر مربيان داخلي تمرين كردم و و پس از آن نيز هدايت اردو را مربي كرهاي بر عهده گرفته است.
تكواندوكار وزن چهار تيم ملي افزود: مربي كرهاي پس از بررسي وضعيت تكواندوكاران، در نهايت شش نفر را از ميان اردونشينان به اردوي نهايي تيم دعوت كرد.
وي گفت: در اين مدت تمرينات فشرده و سنگيني را دنبال كردهايم تا به آمادگي مورد نظر مربي كرهاي دست پيدا كنيم.
حاجيپور با اشاره به مسابقات آلمان گفت: مانند بازيهاي آسيايي كه در وقت طلايي با يك اشتباه كوچك به نماينده چين باختم و به مدال برنز بسنده كردم در آلمان نيز با اشتباهي از كسب مدال بازماندم اما در جريان اردوهاي تداركاتي با برطرف كردن ضعفهاي خود به دنبال كسب نتيجه دلخواه در جهاني كره هستم.
وي در خصوص شرايط اردو عنوان كرد: امكانات خوبي در اختيار ما گذاشتهاند و به لحاظ تغذيه و خوابگاه نيز شرايط خوب است. خوشبختانه آسيب ديدگي ندارم و اميد زيادي براي موفقت در كرهجنوبي دارم.
حاجيپور گفت: پنج ارديبهشت راهي سئول خواهيم شد تا تمرينات پاياني را در اردوي كره دنبال كنيم و براي مسابقات كه از روز يازدهم ماه آينده آغاز خواهد شد، آماده شويم.
انتهاي پيام/
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم