پاسخ به:اخبار استانها : 27 فروردین 90
شنبه 27 فروردین 1390 10:37 AM
خبرگزاري فارس: داستان عمومي و انقلاب بجنورد گفت: رها بودن مجنونين در سطح اين شهر مشكلساز شده است.

ميرعلم سيدي امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در بجنورد با بيان اينكه مركزي براي جمعآوري و ساماندهي مجنونين در اين شهر وجود ندارد، اظهار داشت: اين افراد در شهر به طور آزادانه پرسه ميزنند.
وي افزود: شش نفر از اين افراد در بجنورد شناسايي شده و نياز است تا دانشگاه علوم پزشكي خراسان شمالي مركزي را براي كنترل و جمعآوري مجنونين استان و شهرستان پيشبيني كند.
سيدي تصريح كرد: به سبب آنكه احتمال طولاني شدن ايجاد تيمارستان در بجنورد ميرود، ضروري است تا مركزي براي جمعآوري مجنونين استان اختصاص يابد.
وي رها بودن مجنونين در بجنورد را موجب بروز مشكلات اجتماعي و همچنين سلب آرامش خاطر شهروندان برشمرد.
داستان عمومي و انقلاب بجنورد در بخش ديگري بر تسريع در راهاندازي اردوگاه كاردرماني معتادان در استان تاكيد كرد.
وي گفت: راهاندازي اين اردوگاه نقش بسزايي را در كاهش معضلات حوزه اعتياد و درمان معتادان خواهد داشت.
سيدي وجود جمعيت قابل توجه معتادان در استان را يكي از ضرورتهاي تسريع در راهاندازي اين اردوگاه برشمرد.
وي همچنين با اشاره به قرار گرفتن اين استان در مسير حركت زائران و مسافران و همچنين بروز تصادفات در طول شبانه روز خواستار تامين اعتبار به منظور برپايي كشيكها در شيفتهاي مختلف در پزشكي قانوني خراسان شمالي شد.
انتهاي پيام/م30/ب