0

اخبار استانها : 27 فروردین 90

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار استانها : 27 فروردین 90
شنبه 27 فروردین 1390  9:56 AM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس بهزيستي شهرستان خدابنده:
505 نفر از زنان سرپرست خانوار خدابنده زير پوشش بهزيستي قرار دارند

خبرگزاري فارس: رئيس بهزيستي شهرستان خدابنده گفت: در حال حاضر بهزيستي اين شهرستان تعداد 505 نفر از زنان سرپرست خانوار را زير پوشش خود داشته و به آنها خدمات مختلفي ارائه مي‌شود.

عصمت نصيري در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان اظهار داشت: مسئولان بهزيستي در زمينه اشتغال زنان سرپرست خانوار بسيار فعال هستند و در اين زمينه اقدامات بسياري را انجام داده‌اند.
وي تصريح كرد: زنان سرپرست خانوار زير پوشش بهزيستي شهرستان خدابنده در 9 گروه هميار گروه‌بندي شده‌اند.
رئيس بهزيستي شهرستان خدابنده با بيان اينكه در حال حاضر هفت گروه هميار فعال هستند، افزود: 2 گروه هميار نيز در حال آموزش ديدن هستند تا در آينده اين افراد نيز به گروه‌هاي فعال تبديل شوند.
وي عنوان داشت: 47 نفر از زنان سرپرست خانوار به مدت شش روز به اردوي مشهد اعزام شده‌اند كه اين اقدام نيز يكي از حمايت‌هاي معنوي بهزيستي از اين زنان به منظور ارتقاي روحيه و ايجاد حس خودباوري در اين افراد است.
نصيري همچنين از برگزاري نمايشگاهي از آثار دستي زنان سرپرست خانوار زير پوشش بهزيستي خبر داد و گفت: در اين نمايشگاه هم آثار دستي اين افراد نمايش داده شده و هم به فروش مي‌رسد.
وي بيان داشت: گروه‌هاي هميار بهزيستي كه در حال فعاليت هستند هنرهاي دستي از قبيل جوراب‌بافي، گليم‌بافي، خياطي و خدمات بسته‌بندي را انجام مي‌دهند.
رئيس بهزيستي شهرستان خدابنده با اشاره به اينكه فعاليت‌هاي گروه‌هاي مختلف زنان سرپرست خانوار در رشته‌هاي مختلفي صورت مي‌گيرد، تصريح كرد: اين گروه‌ها به صورت خودگردان بوده و از بين خود زنان سرپرست خانوار افرادي به عنوان هيئت مديره انتخاب مي‌شوند، تا فعاليت‌هاي اين گروه‌ها به صورت سازماندهي شده انجام شود و همچنين اين حس در زنان ايجاد شود كه قابليت اداره مراكز اين ‌چنين را دارند.
وي خاطرنشان كرد: با اقدامات خوبي كه صورت گرفته و اعتبارات اوليه‌اي كه به اين گروه‌ها داده مي‌شود امكان اشتغال بسياري از زنان بي‌سرپرست ايجاد شده است.
نصيري با اشاره به اعلام سال جاري به عنوان سال جهاد اقتصادي از سوي مقام معظم رهبري افزود: مسئولان اين بهزيستي نيز در تلاش هستند كه به ارتقاي سطح اقتصاد افراد زير پوشش بهزيستي كمك كنند و در اين خصوص برنامه‌ريزي‌هاي مدوني و سازمان‌يافته‌اي را انجام داده‌اند.
وي گفت: سال جاري سال اشتغالزايي براي مددجويان است و مسئولان بهزيستي تلاش دارند به نحو احسن وظيفه خود را در مورد اشتغال افراد زيرپوشش اين سازمان انجام دهند تا ديگر اين افراد دغدغه فكري در مورد اشتغال و كسب درآمد را نداشته باشند.
رئيس بهزيستي شهرستان خدابنده تصريح كرد: در سال جاري نيز فرم‌هايي براي تشكيل تعاوني به زنان سرپرست خانوار داده مي‌شود تا در صورت تمايل در گروه‌هاي هميار بهزيستي فعاليت كرده و مشغول به كار شوند.
وي خاطرنشان كرد: در حال حاضر با اطلاع‌رساني كه توسط مسئولان بهزيستي صورت گرفته و با فراخواني كه داده شده سه گروه هميار ديگر نيز در حال شكل‌گيري است و در صورت تكميل اين گروه‌ها افراد پس از آموزش مشغول به فعاليت در يكي از مشاغل خانگي مي‌شوند.
نصيري با بيان اينكه زنان سرپرست خانوار بسيار هنرمند و كوشا هستند، افزود: اين افراد همانند يك مرد بار زندگي خود را به دوش كشيده و علاوه بر اين تربيت فرزندان را نيز به تنهايي به دوش مي‌كشند كه اين كارها نشان از توانمندي اين قشر دارد.
رئيس سازمان بهزيستي شهرستان خدابنده اظهار داشت: با حمايت‌هاي مادي و معنوي از زنان سرپرست خانوار بهزيستي مي‌توان به ايجاد حس خودباوري در اين افراد كمك كرد تا هرچه بهتر از عهده مسئوليت‌هاي خود برآيند.
وي خاطرنشان كرد: بسياري از زنان سرپرست خانوار بهزيستي كه مشغول به فعاليت در كارگاه‌ها و تعاوني‌هاي وابسته به سازمان بهزيستي شده‌اند زير پوشش بيمه نيز قرار گرفته‌اند چرا كه اين كارگاه‌ها به صورت دسته جمعي بوده و افراد بسيار زيادي در آن مشغول به فعاليت هستند.
نصيري گفت: بيمه كردن افراد مشغول به كار در كارگاه‌ها و استفاده اين افراد از مزاياي بيمه بازنشستگي از اقدامات بسيار خوب بهزيستي است كه اين اقدام نيز در راستاي خودكفا شدن اين افراد صورت گرفته است.
انتهاي پيام/ج10/ع

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها