0

اخبار استانها : 27 فروردین 90

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

پاسخ به:اخبار استانها : 27 فروردین 90
شنبه 27 فروردین 1390  9:32 AM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
سرمربي تيم فوتبال مس كرمان:
مس شانسي براي كسب سهميه آسيا ندارد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: با توجه به نتيجه اين ديدار و عملكرد تيم در هفته‌هاي گذشته مس كرمان ديگر شانسي براي كسب سهميه ليگ قهرماني آسيا ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از قم، عبدالصمد مرفاوي در نشست خبري ديدار تيمش با صباي قم در هفته سيزدهم از دور برگشت رقابت‌هاي ليگ برتر فوتبال باشگاه‌هاي كشور كه جمعه شب در ورزشگاه 15 هزار نفري يادگار امام قم برگزار شد، اظهار داشت: صبا شرايط سختي داشت و در اين ديدار با استرس بازي مي‌كرد اما تيم ما هم نتوانست از فرصت‌هاي خود به خوبي بهره ببرد و در نهايت بازي مساوي شد.
وي ادامه داد: تيم ما تا قبل از بازي هفته گذشته با سپاهان اصفهان شرايطي مانند صباي قم داشت و من آنچه كه اين هفته‌ها بر صباي قم مي‌گذرد را كاملا درك مي‌كنم اما خوشبختانه شكست دادن سپاهان سبب شد تيم از نظر روحي در وضعيت بسيار خوبي قرار بگيرد.
سرمربي تيم فوتبال مس كرمان افزود: تنها نگراني من در اين ديدار اين بود كه مبادا بازيكنان مس كرمان از بابت برد هفته قبل برابر سپاهان اصفهان، دچار غرور شوند كه البته خيلي خوب كار كرديم و بارها اين شانس را داشتيم كه به سه امتياز نيز دست يابيم اما در مجموع از نتيجه راضي هستم.
وي خاطرنشان كرد: از سوي ديگر تيم ما دو روز كمتر از صباي قم استراحت كرده بود زيرا يكشنبه گذشته با سپاهان بازي كرده بوديم و تيم مس كمي خسته بود ولي با اين حال در نيمه نخست مسابقه بسيار خوب عمل كرديم و توانستيم به گل برتري نيز دست يابيم كه البته آن را حفظ نكرديم.
مرفاوي بيان داشت: در مورد گل تساوي صباي قم بايد به اين اشتباه اعتراف كنم كه بازيكنان ما در ميانه ميدان به راحتي توپ را به بازيكنان صبا سپردند و همان توپ به كرنر تبديل شد و در نهايت با اشتباه در جاگيري مدافعان ما به گل تساوي در لحظات پاياني نيمه نخست تبديل شد.
وي اضافه كرد: با اين حال در نيمه دوم بازي نيز كاملا بر جريان بازي مسلط بوديم و چون مي‌دانستيم كه صباي قم رو به ارسال‌هاي مستقيم و سانتر از جناحين آورده است، توانستيم تاكتيك اين تيم را كنترل كنيم، ضمن اينكه صباي قم كاملا استرس داشت و با هر شرايطي به دنبال سه امتياز اين بازي بود.
سرمربي تيم فوتبال مس كرمان در خصوص دليل بلند شدن از روي نيمكت با حركت اعتراض در دقايق پاياني بازي تصريح كرد: بر خلاف تصور حاضران در ورزشگاه من براي اعتراض به داور از نيمكت بلند نشدم بلكه تذكر من به مدافعان تيمم بود كه اشتباه بزرگي را در آن صحنه مرتكب شدند.
مرفاوي در خصوص اولتيماتوم مديران باشگاه مس به وي تصريح كرد: هيچكس به من اولتيماتوم نداده است بلكه تنها با رئيس هيئت مديره باشگاه گفت‌و‌گويي داشتيم كه ايشان پيش از بازي با سپاهان با جديت از من حمايت كرد و خواست كه با قوت به كارم ادامه دهم و خوشبختانه با همين حمايت توانستيم سپاهان را ببريم.
وي در خصوص بخت مس كرمان براي رسيدن به سهميه ليگ قهرمانان بيان داشت: با توجه به نتايجي كه در ساير ديدارها رقم خورده است، اين بخت براي ما بسيار اندك است اما در چهار ديدار باقيمانده نيز با تمام توان به مصاف حريفان خود مي‌رويم تا سه امتياز را به دست بياوريم. ديدار صباي قم و مس كرمان از هفته سي ام ليگ برتر فوتبال جمعه شب در قم با تساوي يك بر يك به پايان رسيد.
انتهاي پيام/آ20/ح

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها