پاسخ به:اخبار استانها : 27 فروردین 90
شنبه 27 فروردین 1390 9:24 AM
خبرگزاري فارس: همايش ملي كلوتنوردي عصر جمعه با حضور گروههاي مختلف كوهنوردي و تعدادي از زمينشناسان و اساتيد دانشگاه در كوه مند دشتي برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از دشتي، مديركل تربيت بدني استان بوشهر عصر جمعه در اين همايش اظهار داشت: استان بوشهر از نعمت دريا و كوههاي شگرف و مهمي برخوردار است كه با سرمايهگذاري بر ورزشهاي آبي و كوهي ميتواند در اين ورزشها در كشور جايگاه مهمي پيدا كند.
رضا جمشيدي افزود: سياست ما در ورزش استان ترويج فرهنگ استان از ناحيه ورزش است كه برگزاري همايشها و برنامههاي ورزشي از قبيل همايش ملي كلوت نوردي يكي از اهداف ماست.
وي اضافه كرد: كلوتهاي مند با اين حجم وسيع و زيبا در سطح ايران بينظير است و اين همايش در شناسايي و معرفي اين مناطق كه با استقبال ورزشكاران به ويژه كوهنوردان مواجه شده نقش مهمي دارد.
رئيس هيئت كوهنوردي دشتي و مسئول برگزاري اين همايش نيز گفت: همايش ملي كلوتنوردي هر چند براي نخستينبار و در زمان نسبتا نامناسبي برگزار شد اما استقبال خوبي از ناحيه كوهنوردان و علاقهمندان از اين برنامه به عمل آمد.
حميد زارعي عنوان داشت: در اين همايش 300 نفر از نقاط مختلف كشور حضور داشتند كه استان فارس، خراسان رضوي و اصفهان بيشترين شركتكننده را داشتند.
وي ادامه داد: قطعا برگزاري اين همايش تاثير مهمي در معرفي كلوتهاي مند دشتي دارد و به اذعان شركتكنندگان نيز اين برنامه جالب و خاطره انگيز بود.
زارعي خاطرنشان كرد: از همكاري نهادهاي شهرستان به ويژه هلال احمر، محيط زيست و تربيت بدني و فرهنگسراي شهيد شهرياري و حمايت مديركل تربيت بدني استان بوشهر قدرداني ميكنم.
انتهاي پيام/ج30/ع