پاسخ به:اخبار استانها : 27 فروردین 90
شنبه 27 فروردین 1390 9:20 AM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم شاهين بوشهر گفت: در طول دوران مربيگري خود هواداراني پرشور و متعصب مثل تماشاگران شاهين نديدم.

به گزارش خبرگزاري فارس از بوشهر، اكبر ميثاقيان عصر جمعه پس از پيروزي تميش مقابل فولاد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فولاد خوزستان بازيكناني خوب دارد و تيمي پرمهره است و شاهين در نيمه اول به دليل استرسي كه داشت نتوانست خوب بازي كند اما در نيمه دوم بازيكنان به خوبي خواستههاي من را در زمين پياده كردند.
سرمربي تيم شاهين پارس بوشهر افزود: عاشق كارهاي سخت هستم و در دوران مربيگريام دوران سخت با تيمهاي ديگري هم داشتم و توانستم نتايج خوبي كسب كنم.
وي با بيان اينكه پيروزي مقابل استيل آذين و فولاد نتيجه تلاشهاي كادر مربيگري قبلي است، بيان داشت: مربيان قبلي خيلي براي شاهين زحمت كشيدند و جاي تقدير از زحمات آنان دارد.
وي با بيان اينكه حق شاهين است كه در ليگ برتر بماند، خاطرنشان كرد: در طول دوران مربيگري خود هواداراني پرشور و متعصب مثل تماشاگران شاهين نديدم و اين براي تيم شاهين يك غنيمت است.
سرمربي شاهين اضافه كرد: منكر مشكلات مالي در شاهين نيستم و مسئولان بايد فكري به حال شاهين كنند اما با تمام مشكلات موجود بازيكنان با تعصب خاصي در تمرينات و مسابقات شركت ميكنند و اين جاي اميدواري است.
ميثاقيان گفت: مسئولان ارشد استان بوشهر از جمله امام جمعه، استاندار، مديركل تربيت بدني، اصحاب رسانه تاكنون كمكهاي خوبي به شاهين كردهاند و اين حمايتها موجب شده تا شاهين با انگيزه بيشتري ادامه مسابقات را دنبال كند.
وي عنوان داشت: بوشهر هواداراني پرشور و علاقهمند دارد و من اين تماشاگر را در هيچ جاي دنيا نديدم، ضمن اينكه بازيكنان هم به تيم خود علاقهمند بوده و در بازي مقابل فولاد از جان مايه گذاشتند.
انتهاي پيام/ج30/ع