0

اخبار بین الملل و سیاسی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار بین الملل و سیاسی
جمعه 26 فروردین 1390  6:48 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
براي بهتر شدن روابط در امنيت منطقه‌اي؛
چين از كشورهاي آسيايي "همكاري " را خواستار شد

خبرگزاري فارس: چين ار كشورهاي آسيايي خواست تا براي بهتر شدن روابط در امنيت منطقه‌اي با هم همكاري كنند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري شينهوا،‌ "هوجين‌تائو " رئيس جمهور چين گفت: كشورهاي آسيا به فرهنگ‌هاي مختلف احترام بگذارند و حسن هم‌جواري و دوستي را گسترش بدهند، روش توسعه را تغيير دهند و براي رشد همه‌جانبه با چالش‌ها بطور مشترك مقابله كنند و بر اساس منافع مشترك، همكاري منطقه‌اي را تعميق كنند.

وي پيشنهاد كرد: زمانيكه بخواهيم اختلافات را كنار بگذاريم و امنيت را افزايش دهيم نياز داريم تا نظرات مشتركي را جستجو كنيم.

وي افزود: ما بايد ذهن جنگ سرد را رد كنيم و از مفهوم امنيت جديد و هماهنگي و برابري و سود دو جانبه طرفداري كنيم.

رئيس جمهور چين از كشورهاي آسيا درخواست كرد ضمن استفاده از فرصت‌ها و مقابله مشترك با چالش‌ها، نتايج بهره‌مندي براي همه اعضاي اين منطقه را فراهم كرده و زندگي مردم سراسر آسيا را بهبود بخشند.

نشست سالانه مجمع آسياي بو آئو 2011 در استان "هاي‌نان " آغاز شد. هوجين تائو در آيين گشايش مساعده بر توسعه مشترك و ايجاد آسياي هماهنگ تاكيد كرد.

وي افزود كه چين بر راه توسعه صلح آميز پايبند بوده و به همكاري حسن همجواري و دوستي بر اساس منافع مشترك با كشورهاي آسيا، و درك و اعتماد متقابل گسترش مي‌دهد. چين براي حل مسايل مورد نزاع در زمينه‌هاي منافع ارضي و قلمرو دريايي با كشورهاي همسايه به مذاكرات دوستي ادامه خواهد داد.

چين ضمن شركت فعالانه در گفت‌وگو و همكاري مختلف امنيت منطقه‌اي، فضاي مطلوبي را براي صلح و توسعه آسيا فراهم خواهد كرد.

انتهاي پيام/ص

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها