0

اخبار بین الملل و سیاسی

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار بین الملل و سیاسی
جمعه 26 فروردین 1390  6:44 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
سفارت آمريكا در آنكارا، اظهارات اردوغان را تكذيب كرد

خبرگزاري فارس: سفارت آمريكا در آنكارا با صدور بيانيه‌اي، اظهارات نخست وزير تركيه مبني بر درخواست سفارت مذكور از عروس و دختر وي براي كشف حجاب را رد كرد.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري خبرپن تركيه، به دنبال اظهارات "رجب طيب اردوغان " نخست وزير تركيه در استراسبورگ مبني بر اينكه در روزهاي اخير سفارت آمريكا در آنكارا از عروس و دختر وي كه براي اخذ رواديد آمريكا به اين سفارت مراجعه كرده بودند، درخواست كشف حجاب در ازاي صدور رواديد كرده، سفارت آمريكا جوابيه‌اي در همين راستا منتشر كرد.

در جوابيه مذكور سفارت آمريكا در آنكارا مدعي شد كه وزارت امور خارجه آمريكا بر عدم اعمال فشار به مراجعه كنندگان اخذ رواديد براي كشف حجاب تاكيد دارد، ولي در عكس مراجعه كنندگان، تنها صورت آنها بايد كاملا ديده شود و لذا براي اين كار نيازي به كشف حجاب مراجعه كننده نيست.

سفارت آمريكا در آنكارا همچنين مدعي شد كه تنها آن دسته از مراجعه كنندگاني كه در زمينه اخذ رواديد از آمريكا مسئله‌دار هستند، اين قبيل ادعاها را مطرح مي‌كنند.

انتهاي پيام/++

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها