0

عناوین کل اخبار

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:عناوین کل اخبار
جمعه 26 فروردین 1390  4:47 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
روز گذشته انجام شد؛
بهره‌برداري از بخش قلب و سي‌سي‌يو بيمارستان اميرالمؤمنين اسدآباد‌

خبرگزاري فارس: بخش قلب و سي‌سي‌يو بيمارستان اميرالمؤمنين (ع) اسدآباد به بهره‌برداري رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس از اسدآباد،‌ با حضور مسئولان استاني و شهرستاني بخش قلب و سي‌سي‌يو بيمارستان اميرالمؤمنين شهرستان اسدآباد به بهره‌برداري رسيد.
اين بخش در مجموعه قديمي بيمارستان اميرالمؤمنين در 300 متر مربع با صرف 120 ميليون تومان ساخته شده كه براي ساخت اين بخش 20 ميليون تومان و براي خريد تجهيزات و امكانات و دستگاه‌هاي آن 100 ميليون تومان هزينه شده است.
در حاشيه بهره‌برداري از اين بخش، معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي همدان با بيان اينكه سرانه درمان در كشور ايران پنج درصد بوده كه به هشت درصد رسيده است، افزود: بايد تا پايان برنامه پنجم اين ميزان سرانه بيشتر شود.
حسن جلالوند با اشاره به اينكه بيمارستان‌ شهرستان‌هاي ملاير، نهاوند، كبودراهنگ و اسدآباد داراي بخش سي‌سي‌يو هستند، ابراز داشت: آنژوگرافي از جمله اموري است كه هزينه‌بر و راه‌اندازي آن براي هر بيمارستان مقرون به صرفه نيست بنابراين با همكاري بيمارستان بعثت پزشكان متخصص قلب شاغل در شهرستان‌ها با مراجعه به اين بيمارستان نسبت به انجام امور مربوط به بيمار خود شخصاً اقدام مي‌كنند.
وي عمده مشكل شهرستان اسدآباد را نبود متخصص ارتوپدي دانست و ابراز داشت: با رايزني‌ها و حمايت‌ نماينده مردم اسدآباد در مجلس توانسته‌ايم 50 نفر متخصص در كاردرماني به استان اضافه كنيم و سه متخصص قلب و عروق، مغز و اعصاب و روانپزشك در شهرستان مستقر شوند.
انتهاي پيام/ل30/ج


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها