0

عناوین کل اخبار

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:عناوین کل اخبار
جمعه 26 فروردین 1390  4:42 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
او خودش به من گفت برو
بائو: درخشان نمي‌تواند به جاي باشگاه تصميم بگيرد

خبرگزاري فارس: بازيكن شهرداري تبريز در واكنش به خبر اخراجش از اين تيم گفت: درخشان جاي باشگاه نمي‌تواند تصميم بگيرد.

ميثم بائو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره اينكه حميد درخشان روز گذشته اعلام كرد وي از اين تيم اخراج شده است، اظهار داشت: من روز گذشته اردو را ترك نكردم بلكه خود ايشان گفت كه همراه تيم به ورزشگاه نروم.

وي درباره اينكه چه اتفاقي افتاد كه چنين مسئله‌اي به وجود آمد، عنوان كرد: در جلسه قبل از بازي درخشان بازيكني كه در پست هافبك دفاعي نبود را جاي من گذاشت و من فقط به عنوان بزرگتر تيم به كمك ايشان معترض شدم كه چرا چنين تصميمي گرفته شده كه بعد درخشان گفت نمي‌خواهد همراه تيم به ورزشگاه بروم.

بائو ادامه داد: دوست داشتم همراه تيم به ورزشگاه بروم و به تيمم كمك كنم اما آقاي درخشان فكر كرده بود تيم ما دهم يا صدر جدول است و يادش رفته بازيكن دارد. با غرور به من گفت همراه تيم نروم و من به حرف او احترام گذاشتم.

اين بازيكن با بيان اينكه به دليل رفاقت با مدير عامل باشگاه شهرداري تبريز به اين تيم آمده است، گفت: من فقط به خاطر مدير عامل اين تيم به تبريز آمدم وگرنه براي شماره 10 پرسپوليس اين شرايط وجود داشت كه به تيمي مثل سايپا برود. اكنون هم براي تيم شهرداري تبريز نگران هستم و دلم نمي‌خواهد اين تيم سقوط كند.

وي با اشاره به خصوصيات اخلاقي و تفكري درخشان تاكيد كرد: قبل از بازي با راه‌آهن در تهران درخشان دو سه واسطه فرستاده بود كه بازيكناني مثل من بايد بيايند اين تيم را جمع كنند. من در بازي با راه‌آهن پاس گل دادم. در اين مسابقه به اندازه تمام عمر فوتبالي‌ام تكل زدم. هفته بعد از آن با ملوان بازي كرديم. اين بازي را كه برديم اين آقا يادش رفت كه قبل از آن چه پيغام‌هايي به ما مي‌فرستاد.

وي اضافه كرد: اكنون براي بازي‌هايي كه در پيش داريم طوري تيم را ارنج مي‌كند كه انگار تيم دهم جدول هستيم. مثلا علي انصاريان را به خط حمله برده و بازيكني كه تا به حال هافبك دفاعي نبوده را در اين پست مي‌گذارد. من اعتراض خود را مستقيم به درخشان نگفتم و به او هيچ بي‌احترامي نكردم. احساس مي‌كنم كساني كه خبر را براي او بردند چون مي‌دانند من با مدير عامل رفاقت دارم براي آنها اين مسئله خوشايند نبوده و به شكل بدي اعتراض من را به گوش درخشان رسانده‌اند.

بائو رد پايان به فارس گفت: به من گفته‌اند يكشنبه صبح به باشگاه بروم اما من در كميته انضباطي شركت نمي‌كنم. اين درخشان است كه بايد جواب بدهد. چه طور شده است كه به ذوب‌آهني كه 10نفره بود، باختيم. اگر همين تيم به دسته يك سقوط كند درخشان مصاحبه مي‌كند ما بازيكن نداشتيم و آنها حرفه‌اي نبودند. اگر من به عنوان بزرگتر تيم صحبت نكنم پس چه كسي حرف بزند. من خوره بازي نيستم اما از 25 بازيكن تيم برويد سؤال كنيد اگر يك نفر حق را به درخشان داد من فوتبال را كنار مي‌گذارم.
انتهاي پيام/

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها