0

عناوین کل اخبار

siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 4549

پاسخ به:عناوین کل اخبار
جمعه 26 فروردین 1390  4:22 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
عده‌اي بيكار در كار من و فتح‌الله‌زاده دخالت كردند
حجازي: دليلي ندارد آرزو كنم دوباره سرمربي استقلال شوم

خبرگزاري فارس: ناصر حجازي ضمن تكذيب برخي شايعات پيرامون درخواستش از فتح‌الله‌زاده گفت: دليلي ندارد آرزو كنم سرمربي استقلال شوم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت ناصر حجازي، رئيس كميته فني استقلال كه از تيتر و بخشي از مصاحبه اش با يكي از نشريات ورزشي به شدت عصباني بود در اين خصوص اظهار داشت: هرگز نگفته ام آرزو دارم فتح الله زاده يك بار ديگر من را سرمربي استقلال كند.

حجازي ادامه داد: من فتح الله زاده را از صميم قلب دوست دارم و در گذشته نيز با مديريت وي سرمربيگري استقلال را عهده دار بوده ام و با اين تيم به نايب قهرماني آسيا و قهرماني ليگ رسيده ام. حتي سال 61 در مقطعي هدايت استقلال را بر عهده داشتم و بسياري از مربيان فعلي اين تيم در آن سال زير نظر من كار مي كردند، پس دليلي ندارد كه آرزو كنم تا بار ديگر سرمربي استقلال شوم. فقط تاسف مي خورم كه سال 86 زماني كه هدايت استقلال را به من سپردند، عده اي بيكار با دخالت در كار من و فتح الله زاده مانع رسيدن به اهدافمان شدند تا بتوانيم قهرماني آسيا را براي هوادارانمان به ارمغان آوريم.

حجازي در پايان گفت: در حال حاضر براي مجموعه استقلال كه رئيس كميته فني آن هستم، آرزوي موفقيت دارم ودر جهت سربلندي كادر فني از هيچ كوششي دريغ نخواهم كرد.

انتهاي پيام/

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها