0

عناوین کل اخبار

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:عناوین کل اخبار
جمعه 26 فروردین 1390  1:21 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
به كارگرداني حميدرضا محسني؛
حميدرضا محسني «سيزده ، عدد شانس» را در قشم كليد مي‌زند

خبرگزاري فارس: فيلم سينمايي «سيزده، عدد شانس» به كارگرداني حميدرضا محسني و تهيه‌كنندگي شروين اميرصادقي در قشم فيلمبرداري مي‌شود.

شروين امير صادقي در گفت‌‌وگو با خبرنگار سينمايي فارس با اعلام مطلب فوق اظهار داشت: فيلمنامه برايم از اهميت بسياري برخوردار است. هم‌اينك بازنويسي سوم فيلمنامه را با استفاده از نظرات ارزشمند مهدي فخيم‌زاده و ديگر بزرگان اين عرصه انجام مي‌دهم تا بتوانيم كار خوبي را ارايه دهيم.
وي در ادامه به داستان فيلم اشاره كرد و گفت: فيلمنامه توسط حميدرضا محسني نوشته شده و داراي دو شخصيت اصلي مرد و يك كودك پسر 9 ساله است كه بسيار شيطان است و ماجراهايي برايش رخ مي‌دهد. اين فيلم كاري متفاوت در زمينه سينماي كودك و خانواده خواهد بود و موقعيت‌هاي طنز بسياري در آن وجود دارد تا بتواند مخاطب را تا پايان فيلم با خود همراه كند.
اميرصادقي زمان دقيقي براي ساخت فيلم اعلام نكرد و گفت: پيش‌توليد فيلم را آغاز كرديم تا بتوانيم به محض اتمام بازنويسي فيلمنامه و بازگشت كارگردان فيلم به ايران فيلم را جلوي دوربين ببريم. با بازبيني‌هايي كه از دو جزيره قشم و كيش داشتيم، تصميم گرفتيم فيلم را در جزيره قشم جلوي دوربين ببريم.
وي در ادامه گفت: قصد دارم همزمان با اكران عمومي، مقدمات توزيع بازي رايانه‌اي فيلم را هم فراهم كنيم. همچنين قصد داريم تا فايل PDF كميك استريپ فيلم را نيز آماده كنيم و به هر كودكي كه به سينما مي‌آيد به صورت رايگان ارايه نماييم. سايت فيلم هم همزمان با آغاز فيلمبرداري راه‌اندازي خواهد شد تا علاقمندان بتوانند از طريق سايت نظرات‌شان را به ما منتقل كنند و از مراحل اجرايي فيلم مطلع باشند.
انتهاي پيام/ا


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها