0

عناوین کل اخبار

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:عناوین کل اخبار
جمعه 26 فروردین 1390  1:02 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
در سال 90؛
پارك گلستان مهريز به بزرگ‌ترين پارك كوهستاني تبديل مي‌شود‌

خبرگزاري فارس: مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري شهرستان مهريز از ساماندهي پارك گلستان مهريز و تبديل آن به بزرگ‌ترين پارك كوهستاني در سال 90 خبر داد.

به گزارش خبرگزاري فارس از مهريز، محمدرضا عالم در نخستين شوراي اداري منابع طبيعي و آبخيزداري استان يزد در سال 90 كه در باغ پهلوان‌پور مهريز برگزار شد، از ساماندهي پارك گلستان شعبه دو مهريز و تبديل آن به بزرگ‌ترين پارك اين شهرستان و فراهم كردن زمينه رقابت با پارك كوهستان يزد خبر داد.
وي با گراميداشت سال جهاد اقتصادي، كاهش هزينه‌هاي اداره‌هاي منابع طبيعي و آبخيزداري و عمل به فرامين رهبر معظم انقلاب در سال جهاد اقتصادي را مورد تاكيد قرار داد.
عالم همچنين اظهار داشت: در راستاي اطلاع‌رساني از وضعيت انفال اراضي ملي و جلوگيري از تخريب و تصرف انفال، اين اداره‌كل اقدام به پياده‌سازي نقشه‌هاي اراضي ملي كرده است و با اجراي پروژه‌هايي مانند حفر كانال، نصب تابلو در مناطق بحراني و ... اراضي ملي را از ساير اراضي جدا مي‌كند.
وي مناطق بحراني را شامل مناطقي خواند كه امكان تصرف اراضي ملي و تخريب منابع طبيعي در آنها وجود داشته باشد.
عالم خاطرنشان كرد: با نصب تابلو در مناطق بحراني و تفكيك منابع طبيعي از ساير اراضي، امكان شناسايي اراضي دولتي بسيار تسهيل مي‌شود ضمن اينكه كنترل و مبارزه با پديده زمين‌خواري نيز به سادگي‌ امكان‌پذير خواهد بود.
وي عنوان كرد: با نصب تابلو براي پروژه‌هاي ياد شده، بروز هرگونه تصرف يا تخريبي از طريق مردم شناسايي و با تلفن رايگان 09696 به اداره‌كل اطلاع‌رساني مي‌شود.
مديركل منابع طبيعي و آبخيزداري استان يزد همچنين عنوان كرد: بيش از 90 درصد از اراضي استان يزد را منابع طبيعي شامل بيابان، مرتع و جنگل تشكيل مي‌دهد.
عالم وسعت عرصه‌هاي منابع طبيعي استان يزد را 12.5 ميليون هكتار اعلام كرد و افزود: 5.9 ميليون هكتار از اين ميزان اراضي كويري و بياباني، 6.5 ميليون هكتار مراتع و 200 هزار هكتار نيز جنگل‌هاي طبيعي و دست كاشت هستند.
فرماندار مهريز نيز در اين جلسه ضمن قدرداني ازحافظان طبيعت خاطرنشان كرد: اهميت منابع طبيعي بر كسي پوشيده نيست و انسان خسته از زندگي ماشيني و تكراري براي شادابي روح و جسم به طبيعت نيازمند است.
مهدي كياني‌مقدم، توسعه و گسترش منابع طبيعي را نيازمند عزم و بسيج عمومي و مشاركت همگاني دانست.
وي بيان داشت: فرهنگ‌سازي مي‌تواند در حفظ منابع طبيعي نقش بسزايي داشته باشد و بايد اين فرهنگ‌سازي از خانواده‌ها شروع شود و در مدارس و دانشگاه‌ها و يا مراكز علمي به نحو احسن به آن پرداخت شود.
كياني‌مقدم با اشاره به فرهنگ و آموزه‌هاي غني ديني كه در دين مبين اسلام در مورد اهميت جايگاه منابع طبيعي وجود دارد، افزود: به كار گيري آموزه‌هاي ديني مي‌تواند نقش انكارناپذيري در حفظ محيط زيست داشته باشد.
به گزارش فارس؛ در جلسه شوراي اداري منابع طبيعي استان يزد، برنامه‌هاي منابع طبيعي در سال 90، تبيين و مديران منابع طبيعي استان در اين زمينه توجيه شدند.
انتهاي پيام/خ20/ج


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها