0

عناوین کل اخبار

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:عناوین کل اخبار
جمعه 26 فروردین 1390  12:57 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
دبير هيئت ژيمناستيك كردستان:
1100 كودك كردستاني آموزش اصول و مباني ژيمناستيك ديده‌اند

خبرگزاري فارس: دبير هيئت ژيمناستيك كردستان گفت: هزار و 100 كودك كردستاني در راستاي ارتقاي سطح نونهالان ورزشكار و تقويت قهرمانان در رشته ژيمناسيك آموزش اصول و مباني صحيح ژيمناستيك را‌ ديده‌اند.

به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، مهدي شيخ‌الاسلامي در جلسه مجمع عمومي ساليانه هيئت ژيمناستيك كردستان در سنندج، اظهار داشت: تعداد 28 نفر مستعد از اين تعداد نونهالان متولد 81 و82 شناسايي شده و در مسابقات استاني شركت خواهند كرد.
وي حفظ قهرمانان استان كردستان در رشته ژيمناستيك را اولويت و يكي از كارهاي مهم هيئت ژيمناستيك استان خواند و گفت: قهرمانان سرمايه‌هاي ورزشي استان هستند و بايد در زمينه حفظ آنها تلاش كرد.
دبير هيئت ژيمناستيك استان كردستان تصريح كرد: اين هيئت با برگزاري كلاس‌هاي توجيهي و آموزش مربيان و داوران تا حدي توانسته به اهداف مورد نظر خود دست يابد.
وي در ادامه افزود: هيئت ژيمناستيك با برگزاري كلاس‌‌هاي آموزشي در مهدهاي كودك سراسر استان و برگزاري جلسات براي والدين ورزشكاران توانسته اين رشته را دربين نونهالان توسعه دهد.
دبير هيئت ژيمناستيك استان كردستان عنوان كرد: 50 درصد موفقيت اين ورزشكاران استان حضور و تعامل اولياي ورزشكاران با مربيان آنهاست.
شيخ‌الاسلامي در ادامه حضور داور بين‌المللي كردستاني در مسابقات كشور چك يك افتخار خواند و كسب يك مدال طلا در رشته ريتميك بانوان و 4 مدال طلا در رده آقايان واين نتيجه تلاش داوران ومربيان و تمرينات متناوب ورزشكاران كردستاني بوده است.
وي در ادامه نبود اسپانسر مالي براي شركت در مسابقات ليگ كشوري، نبود امكانات كمك آموزشي از جمله تشك و وسايل تمرينات ژيمناستيك و عدم سالن تمرين مناسب را از جمله مشكلات اين هيئت برشمرد.
ويدر ادامه به حضور 3 داور كردستاني در مسابقات كشوري اشاره كرد و گفت: حضور كيوان فتاحي، اميد شيخ‌احمدي و ژاله ميرحسيني به عنوان داور در تمامي مسابقات كشوري براي استان كردستان مايه افتخار است و اين داوران با حضور فعال خود توانسته‌اند كارنامه درخشاني را براي استان به ارمغان آورند.
انتهاي پيام/خ20/ج


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها