پاسخ به:عناوین کل اخبار
جمعه 26 فروردین 1390 12:56 PM
خبرگزاري فارس: نايب رئيس هيئت ژيمناستيك كردستان گفت: بانوان اين استان از استعدادهاي ويژهاي در زمينه ژيمناستيك برخوردارند و با انجام اقداماتي موثر زمينه بروز و شكوفايي آنها فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، فرنوش سعيدي در مجمع عمومي ساليانه هيئت ژيمناستيك كردستان در سنندج به ارائه گزارشي از فعاليتهاي بانوان استان در رشته ژيمناستيك پرداخت و اظهار داشت: در سال گذشته بانوان ژيمناستيك كار كردستاني توانستهاند با شركت در مسابقات تيمي و كسب مدال طلا و اعزام يك سري از مربيان به كلاسهاي ريتميك كه در تهران برگزار شد توانستند كارنامه درخشاني را براي خود در رده بانوان كسب نمايند.
وي درا دامه افزود: حضور در كلاسهاي سطح 3 و4، اعزام مربي به مسابقات ريتميك، اعزام مربي به كلاسهاي آموزشي در تهران، شركت در مسابقات و كسب رتبه اول، بازديد ازمهدهاي كودك سراسر استان و برگزاري اين كلاسها در مهدهاي كودك، برگزاري كلاسهاي ژيمناستيك با همكاري سازمان آموزش وپرورش براي 51 نفر دانشآموز مقطع ابتدايي به صورت آزمايشي از جمله كارهايي بوده كه هيئت ژيمناستيك بانوان در سال گذشته انجام داده است.
وي اظهار اميدواري كرد در سال جديد نيز شاهد رشد و شكوفايي قهرمانان كردستاني رشته ژيمناستيك استان باشيم.
در ادامه ناصر پايهگذار نايب رئيس فدراسيون ژميناستيك كشوردر جمع روسا و نايب روساي هيئتهاي ژيمناستيك استان و شهرستانهاي تابعه گفت: اميدواريم در آينده شاهد درخشش قهرمانان كردستاني در مسابقات قهرماني كشور و حضور آنها در مسابقات بينالمللي و ليگ باشيم چراكه استان كردستان همانند تبريز نيز داراي نوجوانان وجوانان مستعد و با اخلاق و توانمندي در اين رشته ورزشي است.
وي افزود: در هر هيئت ورزشي مشكلات و موانعي وجود دارد كه تمامي ورزشكاران با روحيه ورزشكارانه خود اين مشكلات رابه دوش كشيده و آنها را قبول ميكنند واميدواريم با برنامه ريزيهاي متناوب تا حدي از مشكلات هيئت ژيمناستيك كردستان كم كنيم.
وي افزود: هيئت ژيمناستيك با تجليل از قهرمانان و مربيان و داوران و پيشكسوتان عرصه اين رشته ورزشي ميتواند فرهنگسازي كند و اين رشته ورزشي را در بين نونهالان و نوجوانان و توسعه وتقويت كند.
وي خاطرنشان كرد: با اين كار زمينه درخشش و كسب مقامهاي اول كشوري و قهرماني از سوي ورزشكاران و نامآوران اين خطه خونگرم فراهم خواهد شد.
انتهاي پيام/خ20/ج
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم