پاسخ به:عناوین کل اخبار
جمعه 26 فروردین 1390 12:53 PM
خبرگزاري فارس: بعد از گذشت 10 روز از حادثه سقوط يك خودروي وانتپيكان به كانال آب، جسد دو سرنشين گمشده پيدا شد.

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، اين اجساد كه با تلاش نيروهاي پليس، آتشنشاني و گروه غواصان در بخش اصلاندوز پارسآباد پيدا شد، تحويل پزشكي قانوني شد تا بعد از انجام تشريفات به خانواده متوفي تحويل شود.
هنوز جسد يكي از قربانيان اين حادثه مفقود بوده و تلاش براي يافتن نفر سوم كشته شده در اين حادثه در كانالهاي آب رود ارس ادامه دارد.
بخشدار اصلاندوز با اعلام اين خبر كه عمق زياد آب و جريان شديد آن موجب ناپديد شدن اجساد شده بود، گفت: اين اجساد حدود 20 كيلومتر از محل حادثه دور شده بود كه با تلاش نيروهاي غواصي اين اجساد پيدا شدند.
عوض ملكيان افزود: نبود حفاظ در كنار كانال آب و بياحتياطي راننده موجب ايجاد اين حادثه دلخراش شده بود كه تلاش براي يافتن جسد سوم نيز ادامه دارد.
بر اثر واژگوني و سقوط يك دستگاه خودروي وانت در داخل كانال آبي در منطقه اصلاندوز در 14 فروردين ماه امسال سه نفر در دم كشته و يك نفر نيز به شدت مصدوم شدند.
در اين حادثه سه فرزند پسر 32 ساله، هفت و هشت ساله به همراه مادر به داخل اين كانال سقوط كرده و در آب غرق شده بودند كه پيكر مصدوم برادر بزرگتر كه رانندگي خودرو را بر عهده داشت توسط ساكنان محلي از آب بيرون كشيده شده بود و جسد دو نفر ديگر بعد از مدتها تلاش و جستجو توسط امدادان و غواصان در خروجي درياچه شهيد غفاري پارسآباد كشف شد.
به گزارش فارس، همچنين در حادثه ديگري كه در گرمي و در روستاي تلون رخ داد، پيرمردي كه در داخل منزل نتوانست به دليل كهولت سن از محل آتشسوزي دور شود در ميان شعلههاي آتش سوخت.
به گفته اهالي روستا آتشسوزي به دليل بياحتياطي پيرمرد و همسرش در استفاده از چراغ نفتي رخ داد و وزش باد و انفجار پيكنيك نيز به شعلهور شدن اين آتش كمك كرد.
همسر اين مرد سالخورده در ابتداي حريق به رغم جراحات وارده از ميان شعلههاي آتش خارج شد ولي پيرمرد به دليل ناتواني ناشي از كهولت سن در ميان شعلههاي آتش جان باخت.
جنازه متوفي پس از ساعتها تلاش مأموران آتشنشاني گرمي از داخل منزل سوخته و تخريب شده بيرون كشيده شد و آتش نيز قبل از رسيدن آتشنشاني به دليل صعبالعبور بودن مسير حادثه مهار شده بود.
همچنين در كوثر نيز واژگوني يك تراكتور موجب مرگ يك نفر شد.
در اين حادثه كه در روستاي احمدآباد از توابع بخش فيروز كوثر رخ داد، راننده تراكتور در دم جان باخت و سرنشينان آن مصدوم شدند.
راننده اين تراكتور با سه سرنشين به قصد رفتن به باغات اطراف اين روستا در حال حركت بود كه به دليل ناتواني در كنترل وسيله نقليه واژگون شد.
انتهاي پيام/خ20/ج
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم