0

عناوین کل اخبار

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:عناوین کل اخبار
جمعه 26 فروردین 1390  12:38 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رئيس سازمان جهاد كشاورزي كرمان خبر داد:
توليد 100 تن قارچ دكمه‌اي در كرمان

خبرگزاري فارس: رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان كرمان گفت: طي سال گذشته 100 تن قارچ دكمه‌اي در كرمان توليد شده است.

عباس ملايي امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در كرمان با اشاره به توسعه توليد محصولات كشاورزي در استان كرمان اظهار داشت: در سال گذشته با ايجاد اشتغال براي 15 نفر 100 تن قارچ دكمه‌اي توليد و به بازار مصرف استان كرمان عرضه شد.
وي افزود: اعتبار هزينه شده اين فصل 2 هزار ميليون ريال است.
ملايي با اشاره به احداث 28 واحد گلخانه‌اي در سال گذشته گفت: از ابتداي سال گذشته تاكنون 28 واحد گلخانه‌اي 3 هزار مترمربعي گل و گياه، سبزي، صيفي و توت‌فرنگي در مجتمع‌هاي گلخانه‌اي استان كرمان احداث شده است.
وي تصريح كرد: اين گلخانه‌ها با اعتباري حدود 33 هزار و 802 ميليون ريال احداث شدند و زمينه اشتغال 60 نفر و توليد سبزي، صيفي، گل و گياه در خارج از فصل شده است.
ملايي با اشاره به تاثير خشكسالي‌هاي متوالي بر آب‌دهي چشمه‌سارها و قنات‌هاي استان كرمان اظهار داشت: طي سال گذشته 95 رشته قنات در سطح استان كرمان مرمت و احيا شد.
وي خاطرنشان كرد: اين سازمان با هزينه‌كرد اعتباري بالغ بر 10 هزار و 530 ميليون ريال و ايجاد اشتغال براي 2 هزار و 500 نفر اين تعداد رشته قنات را مرمت و احيا كرد.
ملايي بيان داشت: اعتبار مذكور از محل تخصيص دو درصد نفت و گاز هزينه شده است.
ملايي تصريح كرد: با انجام امور زيربنايي و توسعه كشاورزي در مناطق مختلف روستايي استان كرمان، ان‌شاءالله مهاجرت به شهرها و حاشيه‌نشيني كاهش مي‌يابد.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي شمال استان كرمان افزود: از ابتداي سال 89 تاكنون بالغ بر 5 هزار و 500 هكتار از اراضي كشاورزي شمال استان كرمان به سامانه آبياري تحت فشار مجهز شدند.
ملايي گفت: اعتبار هزينه شده براي اين طرح‌ها بالغ بر 83 ميليارد ريال است و با اجراي اين طرح‌ها براي 5 هزار و 528 نفر ايجاد اشتغال شده است.
وي با اشاره به اقدامات لازم در بخش آبزيان اذعان داشت: به منظور ترويج فرهنگ آبزي‌پروري در اسفند ماه سال گذشته تعداد 40 هزار قطعه بچه ماهي قزل‌آلاي رنگين‌كمان در استخرهاي پرورش ماهي در سطح شمال استان كرمان رهاسازي شد.
ملايي گفت: اين تعداد بچه‌ ماهي در 15 استخر دو منظوره شهرستان‌هاي كرمان و بردسير و تعداد 35 هزار قطعه بچه ماهي گرمابي در شهرستان‌هاي بردسير، بافت و سيرجان رهاسازي ‌شد.
انتهاي پيام/آ20/ع


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها