پاسخ به:عناوین کل اخبار
جمعه 26 فروردین 1390 12:34 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال شهرداري تبريز با بيان اينكه از نظر من بائو اخراج است، گفت: او با كاري كه كرد باعث از بين رفتن تمركز ما شد.

به گزارش خبرگزاري فارس حميد درخشان پس از شكست 2 بر يك تيمش مقابل ذوبآهن اصفهان اظهار داشت: بازي جالب و دلچسبي نبود و كيفيت فني نداشت. استرس خاصي بر اين ديدار حاكم بود و اين موضوع خصوصاً بر تيم ما كه كم تجربهتر بود تاثير گذاشت. يكسري مشكلات هم در هتل قبل از بازي ايجاد شد كه باعث تضعيف روحيه تيم شد.
وي درباره اين مشكلات گفت: قبل از بازي و در هتل زماني كه ميثم بائو متوجه شد در تركيب تيم قرار ندارد از همراهي شهرداري انصراف داد و اين موضوع باعث شد تمركزمان را از دست داده و دچار حاشيه شويم.
سرمربي شهرداري تبريز تأكيد كرد: اين تشخيص من است كه يك بازيكن در ميدان باشد يا خير و بازيكن بايد بفهمد كه حرفهاي رفتار كند. در باشگاههاي حرفهاي مربي تصميم ميگيرد. از نظر من بائو اخراج است و ديگر در شهرداري تبريز جايي ندارد.
درخشان در مورد داور اين ديدار گفت: مسائل داوري به بازيها لطمه ميزند. كاري به پنالتيهايي كه گرفته شد ندارم اما داور بايد عادل باشد. متأسفم كه تيمهاي مظلوم هميشه مظلوم واقع ميشوند.
سرمربي شهرداري تبريز در مورد بقاي تيمش در ليگ برتر يادآور شد: در حال حاضر 32 امتياز داريم. از چهار بازي آيندهمان نيز دو بازي در خانه برگزار ميشود كه با كسب 6 امتياز اين دو ديدار قطعاً در ليگ برتر خواهيم ماند. بازيكنان ما بايد انتحاري بازي كنند.
وي با بيان اينكه روند شهرداري تبريز روبه رشد است، گفت: در حال حاضر 8 تيم در حاشيه امنيت ندارند و برد و باخت هر كدام ميتواند روي سقوط تيمهاي فوق تأثيرگذار باشد. در ادامه ليگ تيمهايي كه در پايين جدول هستند با هم بازي ميكنند و 3 امتياز اين ديدارها هر كدام 6 امتياز ارزش دارد.
انتهاي پيام/
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم