0

اخبارورزشی

azk_885
azk_885
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 620

پاسخ به:اخبارورزشی
جمعه 26 فروردین 1390  2:35 AM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
قاضي بازيكن ديزلي است
ابراهيم‌زاده:‌ تماشاگراني كه عليه‌ باشگاه شعار مي‌دهند را شناسايي مي‌كنيم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن گفت: هواداراني كه عليه باشگاه شعار مي‌دهند را با توجه به تصاويري كه داريم شناسايي خواهيم كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس منصور ابراهيم‌زاده پس از برتري 2 بر يك ذوب‌آهن مقابل شهرداري تبريز گفت: قبل از هر چيزي بايد بگويم از پشت فنس‌ها بازي را تماشا كردن بسيار سخت است. براي يك تيم سخت است كه يك نفر از مجموعه‌اش جدا شود. با اينكه در بازي قبلي به داور توهين نكردم اما از زمين مسابقه اخراج شدم و شايد اگر در ديدار با شهرداري روي نيمكت تيمم حضور داشتم شرايط ديگري رقم مي‌خورد.

وي در مورد شعارهايي كه از سوي هواداران ذوب‌آهن عليه قاضي داده شد تاكيد كرد: دليل اين موضوع را از من نپرسيد مسئولان باشگاه و از جمله دليلي بايد در اين مورد پاسخگو باشند. بيشتر هواداران ذوب‌آهن تفكري حمايتي دارند اما آن تعدادي هم كه عليه باشگاه شعار مي‌دهند را با توجه به تصاويري كه داريم شناسايي خواهيم كرد.

اين مربي اضافه كرد: قاضي بازيكني متعصب و درگير شونده است و به اصطلاح مي‌توان او را بازيكن ديزلي ناميد چرا كه هرچه از زمان بازي مي‌گذرد بهتر مي‌شود. من به شخصيت،‌ تعصب و وقار تيمي او تبريك مي‌گويم و خوشحالم اين بازيكن را در اختيار دارم. قاضي پس از بازي گريه مي‌كرد اما من او را از نگراني درآوردم و به وي خسته‌ نباشيد گفتم.

ابراهيم‌زاده در مورد ناراحتي ايگور كاسترو پس از تعويضش گفت: مسئوليتي كه به اين بازيكن داده بوديم پس از اخراج شاهين خيري متفاوت شد و احساس كرديم بايد از ميدان خارج شود. او فكر مي‌كرد با بازي كردن مي‌تواند به ما كمك كند ولي تصميم ما چيز ديگري بود.
وي تصريح كرد: فرق ما با هواداران اين است كه ما فوتبال را مي‌بينيم و تمام شرايط را مي‌سنجيم اما آنها تنها فوتبال را نگاه مي‌كنند.

سرمربي ذوب‌آهن در پاسخ به اين سؤال كه تا چه اندازه به قهرماني تيمش در ليگ برتر اميدوار است، تصريح كرد: اين موضوع بستگي به تيم‌هاي بالاي جدول دارد. هر كدام از اين تيم‌ها موفق‌تر عمل كنند مي‌توانند به قهرماني اميدوار باشند. البته در اين مورد شرايط ما با تيم‌هاي رقيب‌مان كمي متفاوت است. ما با تيم‌هاي ته جدولي كه با دل‌وجان براي امتياز مي‌جنگند بازي مي‌كنيم اما رقيب‌مان، استقلال بازي‌هاي آسانتري پيش‌رو دارد.

ابراهيم‌زاده در مورد اخراج شاهين خيري و صحبت‌هايش با اين بازيكن گفت: اگر مي‌خواستم صحبت‌هايم را به شما بگويم همان وسط داد مي‌زدم تا همه اين حرف‌ها را بشنوند.

وي در پاسخ به اين سؤال كه احساس مي‌شود از تيم ذوب‌آهن حمايت‌هايي كه ساير باشگاه‌ها از تيم‌هايشان مي‌كنند، نمي‌شود، يادآور شد: اين موضوع را به من نگوييد اين وظيفه باشگاه است. بيانيه دادن و حمايت كردن جزو وظايف مربي نيست. ديديد كه هفته گذشته با يك اعتراض اخراج شدم. اين به سياست‌هاي باشگاه برمي‌گردد و هر باشگاه يك سياست دارد.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها