پاسخ به:اخبارورزشی
جمعه 26 فروردین 1390 2:34 AM
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: زور راهآهنيها زورشان زياد بود و توانستند دو بازيكن تيمشان را ببخشند.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از پيروزي يك بر صفر استقلال مقابل راهآهن از هفته سيام ليگ برتر در نشست مطبوعاتي اظهار داشت: بازيكنانم شادابي لازم را نداشتند اما مهم 3 امتياز بود كه به آن رسيديم. قبول دارم فوتبال دلچسبي نبود.
وي ادامه داد: شريفات، محروم و مجيدي، مصدوم بودند و اين موضوع باعث شد روي نيمكت بازيكن تهاجمي نداشته باشم. به همين خاطر تغيير تاكتيكي در تيم ايجاد نكردم.
سرمربي استقلال تأكيد كرد: بازيكنانم تلاش خود را كردند اما اگر دستم روي نيمكت پر بود فوتبال بهتري ارائه ميكرديم. از نتيجه راضيام و اگر امتياز بازيهاي بعدي را هم بگيريم به صدر جدول صعود ميكنيم و بين دو تيم اول قرار ميگيريم. قبول دارم در حد ديدار با تراكتورسازي نبوديم اما از بازيكنانم تشكر ميكنم.
مظلومي در مورد اينكه راهآهنيها داوري را عليه تيمشان ميدانستند گفت: از اين صحبتها خسته شديم. آنطور كه آنها صادقي را زدند، اين بازيكن يك ماه خانهنشين شد. نميدانم چرا هركس بازي را واگذار ميكند اين حرفها را ميزند. داوري را همه ديديم. بايد با داوريها كنار بياييم. ما هميشه احترام داور را نگه ميداريم.
وي در مورد بخشش دو بازيكن راهآهن و اعتراض پورحيدري به اين موضوع گفت: آنها زورشان زياد بود و توانستند دو بازيكن تيمشان را ببخشند. اين در حالي بود كه ما فكر نميكرديم اين دو بازيكن بخشيده شوند و در آخرين لحظات از اين موضوع اطلاع پيدا كرديم. كميته انضباطي قرار بود يكشنبه در اين مورد تصميم بگيرد اما نميدانم چه اتفاقي افتاد.
به گزارش فارس، پرويز مظلومي در اين لحظه با تعجب از خبرنگاران سؤال كرد پس چه افرادي پس از سوت پايان بازي پاس همدان و راهآهن داور را دنبال كردند؟ اين همه اعتراض و جار و جنجال را چه كساني به پا كردند و امروز ميبينيم كه بازيكنان راهآهن بخشيده ميشوند. اگر خلاف ميكنيم بايد سر خلافمان بايستيم.
سرمربي استقلال ادامه داد: دنبال اين موضوع نيستيم كه از محروميت ديگر بازيكنان استفاده كنيم.
وي در پاسخ به سؤال ديگري كه مسئولان كميته انضباطي اعلام كردند بخشش بازيكنان راهآهن به كسي ربطي ندارد، گفت: به ما هم ربطي ندارد و من تنها نظرم را گفتم. آنها گفتند تا اطلاع ثانوني محروم، ما هم در اين زمينه ذينفع نبوديم. معتقدم كميته انضباطي بايد در اينگونه مسائل جديتر باشد.
مظلومي تأكيد كرد: انصاريفرد آدم فرهنگي محسوب ميشود و من تلاش او را ميبينم اما بايد مقابل اشتباه بازيكنان جوان سختگيري كرد تا در اين فوتبال آبروريزي نشود.
انتهاي پيام/