پاسخ به:اخبار استانها
پنج شنبه 25 فروردین 1390 9:24 PM
خبرگزاري فارس: رئيس كنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس با اشاره به برگزاري كنگره بزرگ شهداي استان فارس در محل پادگان امام حسين(ع) گفت: اين پادگان در نزد مردم فارس جايگاه ويژهاي دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز به نقل از روابط عمومي ستاد اجلاسيه سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس، مجتبي مينايي فرد اظهار داشت: پادگان امام حسين (ع) در ذهن و خاطرات تمام رزمندگان و آحاد مردم استان فارس جايگاه ويژهاي دارد.
وي بيان داشت: اين مكان در دوران دفاع مقدس، خاستگاه اعزام تمام نيروهاي استان فارس بوده و بسياري از شهداي اين استان از همين مكان رهسپار جبهههاي جنگ شدند.
مينايي فرد اضافه كرد: در دوران دفاع مقدس پادگان امام حسين (ع) جايي بود كه صداي ناله و سوز، دعا و نماز شب رزمندگان در جاي جاي آن به گوش ميرسيد و بسياري از رفاقتها در مدتي كه رزمندگان در انتظار اعزام بودند در اين جا شكل گرفت.
اين فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: از طرف ديگر اين پادگان مزين است به سه بار تشريففرمايي رهبر معظم انقلاب كه در نوع خودش در سطح كشور بينظير است.
رئيس كنگره سرداران و 14 هزار و 600 شهيد استان فارس اضافه كرد: حضرت آقا هم در زمان رياست جمهوري و هم در زمان رهبري در اين مكان قدم نهادهاند.
مينايي فرد گفت: خاطرات اين مكان براي هميشه در فارس به عنوان يك نقطه ماندگار و جاودانه باقي ميماند.
اين فرمانده دوران دفاع مقدس ابراز داشت: با برگزاري اجلاسيه شهداي فارس در اين مكان، خاطرات آن دوران دوباره زنده و با تجديد ميثاق با آرمانهاي انقلاب و شهدا، در ترويج فرهنگ ناب دفاع مقدس سرفصل جديدي باز ميشود.
مينايي فرد ادامه داد : ماهيت دفاع مقدس مردمي بود و ماهيت برگزاري اين اجلاسيه نيز بايد مردمي باشد.
وي اضافه كرد: از همه كساني كه غصه ميخورند كه در زمان جنگ نبوديم، دعوت ميشود در برنامههاي مربوط به اين اجلاسيه حضور پيدا كنند، علم شهدا را به دوش گيرند و راه آنها را ادامه دهند.
مينايي فرد گفت: دفاع مقدس داراي ابعاد و ظرفيتهاي مختلف است كه بايد بيش از اين از ظرفيتها و قابليتهاي موجود در آن بهره گرفت.
اين فرمانده دوران دفاع مقدس ادامه داد: با توجه به گذشت بيش از 20 سال از دوران دفاع مقدس نسل حاضر به يقين براي درك آن دوران عطش و اشتياق بيشتري دارد و همين امر مسوليت ما را سنگينتر ميكند.
مينايي فرد اضافه كرد: به نظر ميرسد اين موضوع نيازمند مهندسي دقيقتري است كه بعد از اجلاسيه شهداي فارس بايد به آن بپردازيم.
انتهاي پيام/ي30/ع