محمد خاكپور : دستيارى «كوئيروش» رابا كمال ميل مى پذيرم
پنج شنبه 25 فروردین 1390 7:39 PM
محمد خاكپور : دستيارى «كوئيروش» رابا كمال ميل مى پذيرم
تهران IranSport.Net - كارشناس فوتبال كشورمان گفت: كار كردن كنار كوئيروش مفيد خواهد بود و قاعدتا پس از حضور ۵/۳ ساله او در تيم ملى، دستيار ايرانى وى كوله بارى از تجربه را بدست خواهد آورد.محمد خاكپور مربى سابق تيم فوتبال استيل آذين تهران و كارشناس كشورمان درباره حضور كارلوس كوئيروش در تيم ملى ايران گفت: كوئيروش بهترين گزينه اى بود كه مى توانست به ايران بيايد و اميدوارم از تجربيات اين مربى بزرگ به نحو احسن استفاده كنيم. فكر نمى كنم نيازى به تعريف من باشد و كوئيروش در دنياى فوتبال شناخته شده است و تحصيلات آكادميك دارد. چنانچه در فوتبال پرتغال ديده ايم كه بازيكنان زيادى پرورش يافته اند و به تيم هاى مطرح باشگاهاى پيوستند. اميدوارم از تجربيات اين مربى به خوبى استفاده كنيم تا بتوانيم به روزهاى خوب گذشته بازگرديم.وى ادامه داد: زمانى كه در سال ۱۹۹۸ و در تيم مترواستارز آمريكا بازى مى كردم، كوئيروش در ليگ آمريكا مربيگرى مى كرد و در سال ۹۶ اين سمت را بر عهده داشت. همچنين دن گاسپار يكى از دستياران كوئيروش در آمريكا مربيگرى مى كرد و حتى از من خواسته بود به تيم آنها ملحق شوم، اما از آنجايى كه ديگر نمى خواستم فوتبال بازى كنم اين قضيه هم منتفى شد. دوست داشتم بروم اما تصميم خودم را براى رفتن از فوتبال گرفته بودم.