0

ورزش 25 فروردین

 
siamy1373
siamy1373
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 4549
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به:ورزش 25 فروردین
پنج شنبه 25 فروردین 1390  6:44 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
نتيجه جلسه سرمربي تيم ملي با عزيز محمدي
اعمال تغييرات مورد نظر كي‌روش در برنامه ليگ برتر

خبرگزاري فارس: سازمان ليگ برتر فوتبال پس از جلسه با سرمربي تيم ملي تصميم گرفت تغييرات مورد نظر سرمربي در برنامه ليگ اعمال شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، نشست دوم بحث و بررسي درباره برنامه هاي ليگ برتر و نحوه انطباق آن را برنامه هاي كارلوس‌ كي‌روش در دفتر رئيس سازمان ليگ برگزار شد.


اين جلسه با حضور عزيز محمدي، علي كاظمي، عباس ترابيان، كارلوس كي‌روش ، آنتوان سيموئز، دن گسپر و ون درمونت برگزار شد.



در اين نشست كي‌روش برنامه اش را مطابق با روزهاي فيفا و تاريخ هاي برگزاري ليگ قهرمانان آسيا و رقابت هاي دوستانه اي كه براي تيم ملي در نظر گرفته است به سازمان ليگ ارائه داد تا در اين باره بحث و بررسي انجام شود. در اين نشست 2 ساعته با توجه به ريز مسائل جزئيات برنامه هاي سازمان ليگ و كي‌روش بررسي شد و دو طرف به توافق رسيدند.



كي‌روش در اين باره به محمدي و كاظمي گفت: برنامه هاي شما بسيار دقيق و خوب طراحي شده اما به يك تغييرات جزئي هم احتياج دارد كه اين تغييرات را بايد براي تيم ملي اعمال شود.


محمدي و كاظمي هم با تاييد صحبت هاي كي‌روش گفتند با توجه به همه جوانب و محدوديت ها برنامه ها طوري طراحي خواهد شد كه رعايت فاصله زماني مورد نظر كادر فني تيم ملي اعمال و به باشگاه ها ابلاغ شود.


انتهاي پيام/


 

 

در خرابات مغان نور خدا می بینم

وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها