ديد افقي در برخي از شهرهاي لرستان به يك هزار متر كاهش يافت
پنج شنبه 25 فروردین 1390 5:46 PM
خبرگزاري فارس: كارشناس اداره كل هواشناسي لرستان گفت: براثر ريزگردهاي موجود در هوا ديد افقي در برخي از شهرهاي لرستان به يك هزار متر كاهش يافت.

زينب اكبري امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در خرمآباد اظهار داشت: بر اثر وجود ريزگردها در هواي لرستان ديد افقي در شهرستانهاي پلدختر و الشتر به هزار متر كاهش يافته است.
وي ديد افقي در شهرستانهاي خرمآباد، و بروجرد را 3 هزار متر، كوهدشت 1500 متر، دورود 2 هزار متر و نورآباد را 6 هزار متر عنوان كرد و افزود: در شهرستانهاي ازنا و اليگودرز مشكل خاصي گزارش نشده است.
كارشناس اداره كل هواشناسي لرستان گفت: از ميزان غلظت اين آلودگي از اواخر وقت امروز كاسته ميشود.
اكبري در خصوص وضعيت هواي لرستان اظهار داشت: اين پديده گردوغبار به صورت پراكنده تا 24 ساعت آينده ادامه دارد.
وي خاطرنشان كرد: در سطح لرستان 14 ايستگاه هواشناسي وجود دارد.
در حال حاضر ميزان ذرات معلق در آسمان استان لرستان، يكهزار و 270ميكروگرم بر متر مكعب است. اين در حالي است كه حد مجاز و استاندارد آن 150 ميكروگرم بر مترمكعب يعني آلودگي هواي لرستان 8,5 برابر حدمجاز و استاندارد است.
ميزان آلودگي در اين لحظه در پلدختر به 3 هزار و 21 ميكروگرم بر مترمكعب يعني بيش از 20 برابر حد مجاز و استاندارد است.