0

بيماري سل در سيستان و بلوچستان رو به گسترش است

 
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 25019
محل سکونت : بوشهر

بيماري سل در سيستان و بلوچستان رو به گسترش است
پنج شنبه 25 فروردین 1390  3:48 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم‌پزشكي تهران:
بيماري سل در سيستان و بلوچستان رو به گسترش است

خبرگزاري فارس: عضو هيئت علمي دانشگاه علوم‌پزشكي تهران گفت: بيماري سل در استان سيستان و بلوچستان به دليل مهاجرت‌ها و آلودگي‌هاي منطقه طي سال‌هاي اخير رو به گسترش است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، روزبه نقشين در كنگره سل مقاوم به دارو كه امروز در دانشگاه علوم پزشكي تهران برگزار شد، اظهار داشت: زماني كه بدن بيمار مبتلا به سل به داروهاي دسته اول اين بيماري مقاومت نشان دهد، اصطلاحاً "سل مقاوم به دارو " گفته مي‌شود.



وي گفت: در سال‌هاي اخير بيماري‌ سل مقاوم به دارو در حال گسترش است؛ ضمن اينكه ميكروب سل به سرعت خود را در برابر درمان مقاوم مي‌كند؛ بر اساس آخرين آمار سازمان جهاني بهداشت در سال 2010 ، 18 درصد از مبتلايان به بيماري سل در كشورهاي شمال غرب آسياي ميانه و 3 تا 6 درصد مبتلايان سل در ايران مقاوم به دارو هستند.



عضو هيئت علمي دانشگاه علوم‌پزشكي تهران با بيان اينكه مقاومت دارويي در باكوي آذربايجان 22 درصد و در شمال غرب روسيه 28،3 درصد است، افزود: معمولاً در بالاترين درصدها يك نفر از چهار فرد مبتلا به بيماري سل، مي‌توانند سل مقاوم داشته باشد.



نقشين ادامه داد: بر اساس تخمين سازمان بهداشت جهاني 50 درصد بيماري سل در 2 كشور چين و هند متمركزند، ضمن اينكه از اين تعداد تنها 7 درصد از سل مقاوم به دارو به مراكز درماني منعكس مي‌شود و بقيه بدون تشخيص يا درمان باقي مي‌مانند كه در نهايت جان خود را از دست مي‌دهند.



وي بيماري سل را در استان سيستان و بلوچستان به دليل مهاجرت‌ها و آلودگي‌هاي منطقه طي سال‌هاي اخير رو به گسترش بيان كرد و اظهار كرد: طبق تخمين سازمان جهاني بهداشت، 16 برابر بودجه جهاني بهداشت در سال 2015 براي كنترل سل مقاوم به دارو نياز خواهد بود.



عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران، احتمال ابتلاي افراد بي‌خانمان وابسته به الكل، افراد مبتلا به ايدز، افراد مبتلا به بيماري مزمن ريه و ... را به بيماري سل مقاوم به دارو را بالا دانست و افزود: پزشكان و ساير پرسنل بيمارستان از ديگر گروه‌هاي در معرض ريسك ابتلا به سل مقاوم به دارو قرار دارند.



وي خاطرنشان كرد: بر اساس بررسي‌‌ها، 4 درصد نسخه پزشكان آمريكا خطاي درماني داشتند كه اين آمار در هر كشور متفاوت است.

    حمید.bmp

 

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها