پاسخ به:اخبارورزشی
پنج شنبه 25 فروردین 1390 3:30 PM
خبرگزاري فارس: سرمربي شياطين سرخ مبلغ گزاف پرداخت شده براي به خدمت گرفتن تورس را عامل حضور او در ديدار شب گذشته دانست.

به گزارش فارس و به نقل از سايت تراي بال، سرالكس فرگوسن كه تيمش با شكست دادن چلسي خود را در نيمه نهايي ليگ قهرمانان ميبيند، پس از اين ديدار از مهاجم حريف و مبلغ پرداخت شده براي وي به شدت انتقاد كرد.
فرگوسن معتقد است بازي كردن تورس در نيمه نخست اين ديدار تنها به اين دليل بوده كه باشگاه مبلغ هنگفتي براي وي پرداخته است.
تورس در فصل نقل و انتقالات زمستاني با مبلغ 50 ميليون پوند به چلسي پيوست.
فرگوسن در اين خصوص گفت: بسياري از كارشناسان عقيده داشتند كه ديديه دروگبا به جاي تورس بايد در تركيب قرار ميگرفته است. تصور ميكنم به خدمت گرفتن تورس با آن مبلغ هنگفت آنها را مجبور ميكند تا وي را به ميدان بفرستند. در ابتدا مطمئن نبودم كه وي در تركيب ثابت قرار خواهد گرفت ولي ميتوانستم دلايل سرمربي چلسي را براي بازي ندادن به وي حدس بزنم.
از طرفي اين مربي اسكاتلندي تصميم باشگاه چلسي را براي به خدمت گرفتن فرناندو تورس را مورد حمايت قرار داد.
فرگوسن ادامه داد: باشگاه اين فرصت را داشت كه با تورس قرارداد امضا كند. فكر نميكنم هيچ تيمي شانس امضاي قرارداد با وي را از دست بدهد. ممكن است برخي از آنچلوتي براي به خدمت گرفتن وي انتقاد كنند ولي معتقدم آنها قرارداد خوبي امضا كردهاند ولي پول پرداخت شده براي اين مهاجم اسپانيايي با هيچ معياري قابل پذيرش نيست. البته او بازيكن جواني است و سال هاي بسياري را پيش رو ميبيند. شايد بتواند در آينده ناكامي فصل جاري را جبران كند.
سرمربي يونايتدها در پايان گفت: فرناندو تورس بازيكن خوبي است. او بارها در برابر ما بازي و دروازه يونايتد را نيز باز كرده است ولي اگر شما ويديچ و فرديناند را در خط دفاعي تيمتان داشته باشيد، همواره خيالتان از بابت مهاجمان حريف راحت است زيرا تجربه آنها در كنترل مهاجمان بسيار بالا است.
انتهاي پيام/