0

اخبارورزشی

azk_885
azk_885
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 620

پاسخ به:اخبارورزشی
پنج شنبه 25 فروردین 1390  3:24 PM

90/01/24 - 13:41
شماره:9001240706
نسخه چاپي ارسال به دوستان
درپي انتقاد يكي از پيشكسوتان از رياست فدراسيون واليبال
محمديان: افرادي كه انتقاد بي‌دليل مي‌كنند بخيل هستند و نمي‌بينند

خبرگزاري فارس: نايب رئيس بانوان فدراسيون واليبال گفت: افرادي كه صحبت‌هاي نابجا درخصوص واليبال مي‌كنند بخيل هستند و موفقيت‌هاي اين رشته را نمي‌بينند.

ليلا محمديان در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، در خصوص اظهارات پري فردي، پيشكسوت واليبال بانوان و انتقاد وي به رياست اين فدراسيون اظهار داشت: ارتباط بسيار نزديكي با فردي دارم و زماني كه متوجه شدم قرار است مورد عمل جراحي قرار بگيرد پزشكي را به وي معرفي كردم تا براي درمان به او مراجعه كند.
وي ادامه داد: فردي پيش از عمل جراحي كمي نگران مشكلات قلبي خود بود كه با صحبت‌هايي كه با وي انجام دادم كمي آرام شد. 2 روز پيش گروهي از پيشكسوتان به ملاقات وي رفتند ضمن اينكه قرار بود روز گذشته خود من هم به بيمارستان بروم، اما چون درگير كار 3 تيم ملي بودم فرصت نشد تا اين كار را انجام دهم.
نايب رئيس بانوان فدراسيون واليبال گفت: حالا كه فردي مرخص شده شرايط بهتر است، چون مي‌توانم در منزل بيشتر با وي ملاقات داشته باشم و معتقدم در اين مدت هيچ كم‌كاري از سمت مسئولان فدراسيون در قبال اين پيشكسوت واليبال انجام نشده است.
محمديان درخصوص انتقاد فردي از داورزني مبني بر اينكه بسياري از پيشكسوتان واليبال به اين نكته اشاره كردند كه واليبال ايران هم در بخش بانوان و هم مردان در زمان حضور داورزني به قهقرا كشيده شده است و هرچه يزداني خرم رشته كرد وي پنبه كرده است تصريح كرد: متاسفم در خصوص چيزهايي كه عيان است اينگونه اظهار نظر مي‌كنند. در بحث آقايان و بانوان اخبار خوبي مي‌شنويم، در بانوان همگان شاهد هستند براي تيم‌هاي ملي نوجوانان و جوانان كه 2 سال آينده مسابقه دارند بحث استعداديابي به خوبي در حال اجرا است.
وي افزود: اين حرف‌ها نشان از كم‌لطفي پيشكسوتان دارد و معتقدم نسبت به آنها بايد صبور بود و افرادي كه اين صحبت‌ها را مطرح مي‌كنند بخيل هستند و نمي‌بينند. فردي، آدم عاقلي است و به خوبي مي‌داند كه واليبال خم رنگرزي نيست كه دست را وارد آن كنيم و موفقيت‌ها را بيرون بكشيم. جامعه واليبال ايران فهيم است و امثال فردي بايد كمي بيشتر انصاف به خرج دهند.
نايب رئيس بانوان فدراسيون واليبال اظهار داشت: اگر كسي از خانواده واليبال و فهيم باشد اينگونه درخصوص واليبال و رياست كنوني‌اش صحبت نمي‌كند. ضمن اينكه داورزني به عنوان رئيس تمام انرژي خود را در كار گذاشته است. چندي‌پيش زماني كه تمام نايب رئيسان فدراسيون‌هاي مختلف جلسه مشترك داشتند و از فعاليت‌هاي فدراسيون واليبال در بخش بانوان مطلع شدند لذت برده و خوشحال شدند، چون پيشرفت اين رشته در بخش بانوان فوق‌العاده بود.
وي گفت: داورزني برنامه‌محور است و از تمام برنامه‌هاي بانوان استقبال كرده است و بحث جنسيت براي وي مطرح نيست. داورزني كارنامه موفقي دارد و با اين صحبت‌ها نمي‌توان وي را زير سوال برد.
انتهاي پيام/

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها