0

اخبار ایران و جهان

Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 3093

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
پنج شنبه 25 فروردین 1390  11:23 AM

تیم والیبال باریج اسانس کاشان ازیک کادربسیار مجرب برخورداراست

مربی تیم باریج اسانس سرباز من بوده بازیکن تیم ملی دربازیهای آسیایی هیروشیما ،یک جوان تحصیل کرده وعلاقه مند است امیدواریم فدراسیون والیبال کشوربتواند ازوجودش درتیم های ملی ورده های مختلفی که داریم استفاده نماید.

کاشان – ایلنا : "سعیددرخشش" دبیر فدارسیون والیبال کشوردرگفتگوی اختصاصی با خبرنگارایلنا درکاشان عامل اصلی پیروزی تیم باریج اسانس کاشان را در درمرحله پلی آف مسابقات والیبال لیگ برترکشورودست یابی به مسابقات نیم نهایی وبه جمع چهارتیم برتروالیبال کشوربه دلیل داشتن تعدادی بازیکنان بی ادعا، جوان آماده وبا انگیزه دانست وافزود: این بازی نشان داد که تیم برنامه ریزی آن خوب بوده وخوب تمرین کرده وازنظرآمادگی جسمانی خوبی برخورداراست تا توانسته به این مرحله برسد .
عضو کمیته والیبال آسیا وجهان ، تیم والیبال باریج اسانس کاشان را یک تیم شهرستانی بسیارخوبی دانست که به خاطر داشتن تعدادی بازیکن بومی توانست به این مرحله ازمسابقات راه پیدا کند .
"سعیددرخشش" با اشاره به اینکه میزبانی به خاطر درخشیدن این تیم درسطح بین المللی وکشوری ازاین به بعد بیشترخواهدبود از مسئولین تربیت بدنی کشورخواست ازاین به بعد توجه بیشتری به ورزش شهرستان کاشان نمایند ونسبت به ساخت سالن ورزشی مناسب وبزرگتردراین شهرستان اقدام نمایند تا تماشاچیان جوان ما بیرون از سالن نمانند وظرفیت برای سالن به اندازه ای باشد که همه بتوانند ازآن استفاده کنند .
وی با راضی بودن ازصددر صدی داوری این مسابقه گفت : ما داورهای بین المللی ازتهران آوردیم تا ضمن اینکه خط نگه دار این مسابقات باشند هیچگونه شک وشبهه ای نیز دراین مسابقه پیش نیاید .
خبرنگارایلنا درکاشان نظرش را درمورد سرمربی گیری "سیدمیرمصطفی شجاعی" پرسید درجواب گفت : "سید میرمصطفی شجاعی "سرمربی تیم باریج اسانس کاشان سرباز من بوده است سابقه اش را خوب دارم بازیکن تیم ملی دربازیهای آسیایی هیروشیما ویک جوان تحصیل کرده وعلاقه مند است وامیدواریم فدراسیون والیبال کشوربتواند ازوجود ایشان درتیم های ملی ورده های مختلفی که داریم استفاده نماید.
وی با اشاره به انگیزه وعلاقه مندی که جوانان ورزشکارکاشان دررده های مختلف ورزشی دارند افزود:با استعداد یابی وتشکیل تیم نوجوانان قطعا این علاقه مندی می تواند تا جوانان ورزشکارکاشان درتیم های دیگر ورزشی نیزبه مقامات این چنینی دست پیدا کنند .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها