0

اخبار فرهنگی

azk_885
azk_885
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 620

پاسخ به:اخبار فرهنگی
چهارشنبه 24 فروردین 1390  9:52 PM

90/01/24 - 12:04
شماره:9001240533
نسخه چاپي ارسال به دوستان
كتاب كمياب و به سرقت رفته نيكلاس كيج پيدا شد

خبرگزاري فارس: كتاب كمياب و قديمي «سوپر من» متعلق به «نيكلاس كيج» بازيگر سرشناس هاليوود، پس از 10 سال در يك انبار متروكه پيدا شد.

به گزارش فارس به نقل از ام.اس.ان نيوز، اين كتاب كمدي كه در سال 1938 منتشر شده در سال 2000 از خانه «نيكلاس كيج» واقع در غرب لس آنجلس و از ميان مجموعه كتاب‌هاي مصور اين بازيگر دزديده شد.
«نيكلاس كيج» اين بازيگر آمريكايي از آنجا كه علاقه زيادي به مطالعه كتاب‌هاي مصور دارد در كتابخانه خود مجموعه زيادي از آثار كميك و مصور جهان را گردآوري كرده است. اثر به سرقت رفته يكي از محبوب‌ترين آثاري است كه اين بازيگر در مجموعه كتاب‌هاي خود داشته است. اين اثر كه كمدي و مصور است درباره شخصيت «سوپر من» به رشته تحرير در آمده چندي پيش در يك انبار متروكه و قديمي كشف شد.
صاحب اين انبار كه به تازگي اين انبار را با وسايل داخلش در حراجي «ريو سايد» خريداري كرده است پس از جست و جو در ميان وسايل اين انبار اين كتاب را پيدا كرده است.
«نيكلاس كيج» پس از شنيدن خبر پيدا شدن اين اثر اعلام كرد: اميدوار است اين اثر به كتابخانه شخصي‌اش بازگردد.
اما تا امروز خبري از بازگرداندن اين اثر به «كيج» منتشر نشده و هنوز مشخص نيست كه اين اثر به او باز مي‌گردد يا خير. كارشناسان كتاب بعد از بررسي اين نسخه كميك از آثار مصور سوپر من ارزش اين اثر را يك ميليون دلار تخمين زده‌اند.
انتهاي پيام/و

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها