0

آخرین اخبار لیگ برتر در روز چهار شنبه

ghasemkalak
ghasemkalak
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19668

پاسخ به:آخرین اخبار لیگ برتر در روز چهار شنبه
چهارشنبه 24 فروردین 1390  9:34 PM

معدنچي، غلامي و اشجـاري همچنـان محـرومـند

کميته انضباطي باشگاه استيل آذين در محل اين باشگاه تشکيل جلسه داد.

سه شنبه شب کميته انضباطي اين باشگاه در خصوص رسيدگي به وضعيت 3 بازيکني که از سوي محمود ياوري در اختيار باشگاه گذاشته شده بودند، با حضور اعضاي اين کميته، محمود ياوري، مهرزاد معدنچي، حسن اشجاري و محمد غلامي تتشکيل جلسه داد.

در اين کميته که اعضاي آن شامل صابري زفرقندي، رئيس کميته انضباطي، محمد خروطي عضو اين کميته و حسين خبيري، دبير کميته انضباطي باشگاه استيل آذين هستند، در ابتدا صحبت هاي مدير فني و سرپرست باشگاه مطرح و سپس به 3 بازيکن مذکور فرصت صحبت و توضيحات لازم داده شد. بازيکنان استيل آذين که به کميته انضباطي باشگاه دعوت شده بودند با رد هر گونه کم کاري و بي تعصبي نسبت به استيل آذين و پيراهن باشگاه به دفاع از خود پرداختند و به صورت جداگانه دفاعيات خود را در اين جلسه مطرح کردند.

هر 3 بازيکن اعلام کردند که تاکنون همه سعي و تلاش خود را براي موفقيت استيل آذين بکار بسته‌اند و از شرايط فعلي تيم بسيار ناراحتند.

محمد غلامي در مورد اخراجش مقابل شاهين بوشهر گفت: کارت زرد بي موردي که داور به من داد باعث شد 3 اخطاره شوم و بازي حساس تيمم با پرسپوليس را از دست بدهم و نتوانم در اين برهه حساس مقابل پرسپوليس به استيل آذين کمک کنم. اين موضوع و تعصبي که به پيراهن استيل آذين دارم باعث شد کنترلم را از دست بدهم و به داور اعتراض کنم که ايشان هم مرا اخراج کرد. اشتباهم را مي پذيرم و از آقاي هدايتي و هواداران عذرخواهي مي کنم اما اين نشانه تعصب من است نه بي تعصبي.

معدنچي و اشجاري هم صحبت هايشان را مطرح کردند و بصورت جداگانه به دفاع از خود و عملکردشان پرداختند.

اين جلسه تا ساعت 22 شب گذشته به طول انجاميد و اعضاي کميته انضباطي هم پس از استماع حرف هاي طرفين تشکيل جلسه دادند اما صابري زفرقندي معتقد بود براي اعلام حکم اصلي اين 3 بازيکن به زمان بيشتر و بررسي هاي گسترده تري نياز دارند.

رئيس کميته انضباطي باشگاه استيل آذين در پايان اين نشست گفت: اين 3 بازيکن فعلا اجازه حضور در تمرينات را ندارند و به زودي حکم کميته انضباطي در اين خصوص متعاقبا اعلام خواهد شد.

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها