اعتبارات در بخش نوسازي مدارس 7 برابر افزايش مييابد
كلاسهاي فوقبرنامه اگر موثر و مفيد است اما بايد كاري كرد كه كلاسهاي درس با نشاط بيشتري برگزار شود تا آموزش به شكل مطلوبتري صورت گيرد.
ایلنا: وزير آموزش و پرورش صبح امروز در حاشيهي زنگ سلامت با حضور در جمع معلمان مدرسه راهنمايي دخترانهي هاجر واقع در منطقهي 7 آموزش و پرورش شهر تهران از افزايش 7 برابري اعتبار در بخش نوسازي مدارس خبر داد.
به گزارش خبرگزاري ايلنا،حميد رضا حاجيبابايي با اشاره به تحول بنيادين در تمامي امور آموزشي از اول تيرماه، گفت: در آموزش و پرورش كارهايي صورت گرفته است كه اميدواريم مشكلات روبنايي معلمان را مرتفع كند.
او با بيان اينكه زيرساختهاي خدماتيـ رفاهي براي معلمان در دست تهيه است، افزود: امروز مطالبات معلمان تغيير كرده است.
وزير آموزش و پرورش به تبديل وضعيت ششهزار و 400 نيروي شركتي خدماتي در شهر تهران طي يكسال گذشته اشاره و تصريح كرد: آموزش وپرورش براي دستيابي به بهترين جايگاه به همكاري معلمان نياز دارد.
او متذكر شد: كلاسهاي فوقبرنامه اگر موثر و مفيد است اما بايد كاري كرد كه كلاسهاي درس با نشاط بيشتري برگزار شود تا آموزش به شكل مطلوبتري صورت گيرد.
وزير آموزش و پرورش خاطرنشان كرد: لازمهي تربيت دانشآموزان به صورت عقل محور، تعديل كتب درسي از نظر حجم و محتواست.
پايان پيام