نجات جان 29 شهروند در24 ساعت گذشته
در این مدت 699 آتشنشان با استفاده از 242 دستگاه خودروی ایمنی و آتشنشانی 41 ساعت عملیات خاموش کردن آتش و امداد و نجات را انجام دادند.
ایلنا: آتشنشانان تهران با رسیدن در کوتاهترین زمان ممکن به محل آتشسوزیها و دیگر حوادثی که در شب و روز گذشته در کلانشهر تهران رخ داد، موفق شدند 29 شهروند را که گرفتار حادثه شده بودند نجات دهند.
به گزارش خبرگزاري ايلنا، در 24 ساعت گذشته (از ساعت 7 بامداد دیروز تا ساعت 7 بامداد امروز) 28 آتشسوزی از جمله آتشسوزی در 13 واحد مسكونی، 11 دستگاه وسیله نقلیه و یک فروشگاه در تهران رخ داد که آتشنشانان با حضور به موقع همه این آتشسوزیها را مهار و خاموش کردند.
آتشنشانان همچنین عملیات امداد و نجات را در 52 حادثه گوناگون دیگر از جمله 10 حادثه گرفتار شدن افراد در داخل اماكن مختلف، 5 حادثه رانندگی، 5 حادثه آسانسور و 5 حادثه گیر کردن حلقه انگشتری در انگشت انجام دادند.
در این مدت 699 آتشنشان با استفاده از 242 دستگاه خودروی ایمنی و آتشنشانی 41 ساعت عملیات خاموش کردن آتش و امداد و نجات را انجام دادند.
در جریان آتشسوزیها و دیگرحوادثی که در این مدت در کلانشهر تهران رخ داد 2 نفر جان خود را از دست دادند و 6 نفر هم آسیب دیدند.