0

اخبار ایران و جهان

 
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
چهارشنبه 24 فروردین 1390  8:03 PM

انهدام 70 باند سرقت در ايام تعطيلات نوروز


ميزان کشف به کشف 52 درصد و کشف به وقوع نيز 94 درصد در مقايسه با ايام نوروز سال 88، افزايش يافته است که حاکي از افزايش کشفيات و آمادگي کامل پليس در اين ايام است.

ایلنا: معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي ناجا از شناسايي 70 باند سرقت و افزايش 55 درصدي ميزان کشفيات پليس در انواع سرقت ها نسبت به وقوع در کشور طي ايام تعطيلات نوروز خبر داد..
به گزارش خبرگزاري ايلنا، سرهنگ «فريدون خالقي فرد» معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي ناجا در تشريح علمکرد اين يگان در ايام نوروز گفت: با توجه به افزايش خريدهاي نوروزي در پايان سال، ماموران مبارزه با سرقت سراسر کشور از ماه هاي گذشته، با انجام برنامه ريزي، از 27 اسفند ماه سال گذشته تا 15 فرودين ماه امسال، اقدامات موثري را انجام دادند.
او با اشاره به اينکه، اقدامات اين يگان، منجر به شناسايي و متلاشي کردن، 70 باند سرقت در کشور طي مدت فوق شد، تصريح کرد: ميزان کشفيات پليس در انواع سرقت ها نسبت به وقوع در ايام نوروز، بالغ بر 55 درصد بوده است.
خالقي فرد در خصوص ميزان سرقت به عنف در اين ايام نيز به خبرنگار ما اظهار داشت: ميزان کشف به کشف 52 درصد و کشف به وقوع نيز 94 درصد در مقايسه با ايام نوروز سال 88، افزايش يافته است که حاکي از افزايش کشفيات و آمادگي کامل پليس در اين ايام است.
اين مقام انتظامي در خصوص جرم سرقت خودرو نيز، تصريح کرد: ميزان کشف به کشف 79 درصد و کشف به وقوع نيز 110 درصد در مقايسه با مدت مشابه در سال قبل، افزايش يافته است.
او با اعلام افزايش 28 درصدي سرقت ميزان کشف به کشف موتورسيکلت در اين ايام، تصريح کرد: ميزان کشف به وقوع اين سرقت نيز، 69 درصد افزايش را نشان مي دهد.
معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي ناجا، در خصوص کيف قاپي نيز خاطرنشان کرد: در اين جرم نيز شاهد افزايش 45 درصدي کشف به کشف و 56 درصدي کشف به وقوع بوديم.
او يادآور شد: در سرقت منزل نيز ميزان کشف به کشف 13 درصد و کشف به وقوع 40 درصد افزايش داشته است، همچنين در سرقت از مغازه به ترتيب فوق شاهد افزايش 45 درصدي و 56 درصدي، در ايام نوروز بوديم.
خالقي فرد، يکي از عوامل موثر در پيشگيري از سرقت را ميزان کشف به وقوع دانست و گفت: ميزان کشف به وقوع، متاثر از آمار دستگيري هاي پليس است چرا که به هرميزان آمار دستگيري افزايش يابد، در واقع ميزان کشفيات افزايش يافته و از اين طريق زمينه هاي جرم از بين مي رود و وقوع نيز کاهش مي يابد و از طرفي، کاهش وقوع نيز، کاهش دستگيري ها را در پي دارد.
به گفته اين مقام مسئول در پليس آگاهي ناجا، متاسفانه پليس از تمامي توان خود براي مبارزه با سرقت استفاده کرد است اما عوامل بازدارنده سرقت کمرنگ و در مقابل، زمينه هاي ارتکاب سرقت نيز هنوز در جامعه پررنگ است که از جمله اين زمينه ها، مي توان به عدم افزايش ضريب امنيتي بانک ها و خودروها اشاره کرد.
او در پاسخ به سئوال خبرنگار ما در خصوص اقدام شاخص معاونت مبارزه با سرقت در سال گذشته، اظهار داشت: يکي از اقدامات ما در سال گذشته انهدام باند سرقت خودروهاي سنگين بود که حاصل تلاش شبانه روزي کارآگاهان پليس و از طريق هدايت چند استان، محقق شد.
خالقي فرد، يادآور شد: اعضاي اين باند، خوردوهاي سنگين را در تهران، قم و سمنان به سرقت برده و سپس آنها را با مبالغ هنگفتي به سازمان ها اجاره مي دادند که دراين رابطه 12 نفر دستگير و بالغ بر 30 دستگاه خودرو نيز از آنها کشف شد.
معاون مبارزه با سرقت پليس آگاهي کشور، اقدام شاخص ديگر اين يگان را در سال گذشته، شناسايي و انهدام باند سرقت محموله هاي مس و بالغ بر 160 تن کشفيات اعلام داشت و تصريح کرد: اعضاي اين باند در چهار استان تهران، سمنان، قم، اصفهان و مرکزي، محموله ها ي مس را سرقت مي کردند.
او با اشاره به اينکه، 8 تن از اعضاي اين باند دستگير و روانه زندان شدند، در تشريح شگرد آنان به خبرنگار پليس گفت: اعضاي باند، پس از شناسايي محموله هاي مس و تعقيب رانندگان از محل بارگيري، در يک فرصت و محل مناسب با معرفي خود به عنوان مامور، راننده و خودرو متوقف و پس از بستن دست و پاي او، خودرو را به همراه بار به سرقت مي بردند.
خالقي فرد، اقدام موثر ديگر اين يگان را کاهش سرقت عابربانک ها برشمرد و خاطرنشان کرد: با تلاش و اقدام موثر ماموران مبارزه با سرقت، تعدادي از سارقان عابر بانک ها که متاسفانه آمار اين نوع سرقت نيز رو به افزايش بود، شناسايي و دستگير شدند و اقدامات تکميلي در اين خصوص کماکان ادامه دارد.
او در پايان تصريح کرد: اميدوارم شرايطي فراهم شود تا مسئولان بانک ها با در نظرداشتن نقطه نظرات کارشناسان پليس آگاهي، نسبت به ارتقاي ضريب امنيت فيزيکي بانک ها، اقدام کنند که اين اقدام، از خواسته هاي اساسي پليس از مسئولان بانک ها است.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها