0

اخبار ایران و جهان

 
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
چهارشنبه 24 فروردین 1390  8:02 PM

دولت برنامه‌اي براي افزايش نرخ کرايه تاکسي و وسايل حمل و نقل عمومي ندارد


سياست دولت اين است که در حوزه مترو، اتوبوس، ميني بوس و به طور کلي حمل و نقل عمومي کلان شهرها و شهرهاي ديگر نظارت کند تا حمل و نقل عمومي براي خدمت‌رساني بيشتر به مردم توسعه يابد.

ایلنا: وزير كشور گفت: سياست‌هاي اصلي دولت طي سال جاري، تداوم هدفمند کردن يارانه‌ها و اجراي مراحل جديد آن، بحث ساماندهي مسکن، اشتغالزايي، اجراي پروژه‌هاي مختلف عمراني و توسعه و پيشرفت کشور است.
به گزارش خبرگزاري ايلنا،مصطفي محمد نجار افزود: دولت برنامه‌اي براي افزايش نرخ کرايه تاکسي و وسايل حمل و نقل عمومي ندارد و با توجه به کمک‌هايي که به شهرداري‌ها شده است، از شوراي شهر تهران نيز انتظار داريم نرخ کرايه‌ها را افزايش ندهند.
وزير کشور با بيان اين مطلب که دولت برنامه‌اي براي افزايش نرخ کرايه وسيله‌هاي حمل و نقل عمومي ندارد، اظهار كرد: در بحث حوزه حمل و نقل عمومي مانند سال گذشته که دولت کمک‌هاي بسياري داشت، امسال هم به همين ترتيب خواهد بود و کمک‌ها تداوم دارد.
نجار افزود: سياست دولت اين است که در حوزه مترو، اتوبوس، ميني بوس و به طور کلي حمل و نقل عمومي کلان شهرها و شهرهاي ديگر نظارت کند تا حمل و نقل عمومي براي خدمت‌رساني بيشتر به مردم توسعه يابد.
او در ادامه درباره افزايش و يا ثبات کرايه‌هاي وسايل حمل و نقل عمومي و تاکسي‌ها طي سال جاري عنوان كرد: کمک‌هاي خوبي دولت به شهرداري‌ها در بخش يارانه بليت و در بحث مابه‌التفاوت حامل‌هاي انرژي ارائه کرد و بنا نداريم که کرايه‌ها امسال افزايشي داشته باشد.

به گزارش ايلنا، وزير کشور به مهم‌ترين برنامه‌ها و اولويت‌هاي امسال کشور اشاره کرد و گفت: سياست‌هاي اصلي دولت طي سال جاري؛ تداوم هدفمند کردن يارانه‌ها و اجراي مراحل جديد آن، بحث ساماندهي مسکن، اشتغالزايي، اجراي پروژه‌هاي مختلف عمراني و توسعه و پيشرفت کشور است که وزارت کشور به عنوان پيش برنده سياست‌هاي دولت در داخل کشور، براي پيشرفت سياست و برنامه‌هاي دولت کمک خواهد کرد.
پايان پيام
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها