0

مظلومي: تيم استقلال را براي قهرماني خواهم بست

svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

مظلومي: تيم استقلال را براي قهرماني خواهم بست
چهارشنبه 24 فروردین 1390  7:11 PM

به گزارش ايرنا، پرويز مظلومي در نشست خبري پيش از بازي مقابل راه آهن تصريح كرد: پس از شكست ناباورانه مقابل تراكتورسازي بازيكنان استقلال براي كسب سه امتياز ديدار فردا با انگيزه هستند.
وي افزود: بازي حساسي با راه آهن داريم چرا كه اين تيم بازيكنان جوان و توانمندي در اختيار دارد و تمامي آنها در ديدار هاي مقابل ما و پرسپوليس با انگيزه تر مي شوند.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران با اشاره به محروميت چهار بازيكن راه آهن گفت: به اتفاقات هفته گذشته اين تيم و محروميت چهار بازيكن آنها كاري نداريم چرا كه آنها 25 بازيكن در اختيار دارند كه مي توانند براي بازي هاي مختلف به ميدان بروند.
وي تصريح كرد: تمركز ما بر روي تيم خودمان است در حالي كه تنها چهار روز براي آماده سازي خود وقت نداشتيم.
مظلومي در خصوص مصدومان و محرومان اين تيم گفت: اسماعيل شريفات و كيانوش رحمتي را به خاطر محروميت در اختيار نداريم و وضعيت فرهاد مجيدي نيز امروز پس از تست پزشكي مشخص خواهد شد.
وي همچنين با اشاره به حمايت هواداران اين تيم گفت: حمايت اين نيست كه هواداران در خانه بنشينند ما از آنها انتظار داريم كه در ورزشگاه حضور يابند.
وي در پاسخ به سئوالي مبني بر اينكه از داوري مسابقه فردا نگراني نداريد گفت: هر چند هفته گذشته هر دو گل تراكتورسازي روي اشتباهات داوري وارد دروازه تيم ما شد اما هميشه به تصميم داوران احترام گذاشته و باخت را گردن داور نمي اندازيم.
مظلومي در خصوص قضاوت قهرماني در ديدار فردا نيز اظهار داشت: ابتدا بايد به قهرماني بابت فوت پدرش تسليت بگويم و اميدوارم او بتواند قضاوت خوب خود در هفته گذشته را بازهم تكرار كند.
وي در خصوص پيش بيني خود از جايگاه استقلال در پايان فصل گفت: هدف اول ما كسب سهميه آسيايي است هر چند هنوز براي قهرماني در ليگ و جام حذفي شانس داريم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با توجه به اينكه احتمال برداشتن سهيمه تيم سوم ليگ وجود دارد مي خواهيم در ميان دو تيم اول قرار داشته باشيم.
مظلومي يادآور شد اگر پيش از اين قدر امتيازات از دست رفته خانگي را مي دانستيم هم اكنون وضعيت بهتري داشتيم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران با رد شايعات مربوط به ارايه ليست فصل آينده به سرپرست باشگاه تاكيد كرد كه اين چند روز حرف و حديث هايي مبني بر وجود اين ليست بود كه به هيچ عنوان صحت ندارد.
وي ادامه داد: من براي تمام بازيكنانم از نظر فني و انضباطي كارنامه اي درست كردم و كساني كه شرايط خوبي داشته باشند فصل آينده نيز در استقلال خواهند ماند.
وي افزود: اگر فصل آينده را نيز در استقلال بمانم تيم را براي قهرماني خواهم بست. امسال هيچ گاه حرفي از قهرماني نزدم زيرا تيم را نبستم و فرصتي براي نشان دادن توانايي هاي خود نداشتيم اما به طور حتم فصل بعد تيمي را براي قهرماني در ايران و آسيا خواهيم بست.
مظلومي در خصوص احتمال حضور جباري در ليست فصل آينده با توجه به حواشي زياد اين بازيكن گفت: هنوز چند هفته ديگر تا پايان ليگ باقي مانده است اما به عنوان معلم ، از بازيكناني كه رفتار خود را اصلاح كنند گذشت مي كنيم.
وي در خصوص علت غيبت جباري در ديدار مقابل تراكتورسازي اظهار داشت: جباري يكي از بهترين هافبك هاي ايران است كه بايد قدر خود را بيش از اينها بداند. من اين بازيكن را دوست دارم و بدون شك اگر هر كس ديگري جاي من بود راه بازگشت جباري را باز نمي گذاشت.
وي ادامه داد: علت غيبت جباري در ديدار مقابل تراكتورسازي اين بود كه نمي خواستم به تركيب برنده ديدار مقابل پاختاكور دست بزنم. جباري هم اكنون آماده است و اگر نياز باشد در ديدار فردا از او استفاده خواهيم كرد.
مظلومي همچنين يادآورد شد: حتي در تمرينات روز گذشته از جباري به خاطر صحبت هاي عاقلانه اي كه انجام داده بود تشكر كردم.
وي در خصوص ضعف استقلال در آناليز تيم تراكتورسازي گفت: اين موضوع را قبول ندارم و معتقدم با آناليز نمي توان جلوي گل خوردن را گرفت. ما براي تمام راه هاي هجوم آنها برنامه داشتيم اما روي دو ضربه و اتفاق گل خورديم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در پايان گفت: حتي مهدي تارتار سرمربي راه آهن پيش از آغاز اين نشست اعلام كرد كه تراكتورسازي حرفي براي گفتن در مقابل استقلال نداشت.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها