پاسخ به:ديپلماسي عمومي و جنگ نرم
چهارشنبه 24 فروردین 1390 2:57 PM
خبرگزاري فارس: آمريكا اين بار از خوانندهاي معروف براي بهبود چهره خود در هائيتي استفاده كرده است تا بتواند نفرت مردم اين كشور را پس از اشغال نظامي هائيتي بلافاصله بعد از زلزله سال 2010 در اين كشور جبران كند.

به گزارش خبرنگار ديپلماسي عمومي و جنگ نرم خبرگزاري فارس، "شكيرا "، خواننده معروف آمريكا روز پنجشنبه در جشن بازسازي يكي از دبيرستانهاي دخترانه در پايتخت هائيتي، كه در جريان زلزله سال 2010 ميلادي تخريب شده بود، شركت كرد.
* آينده هائيتي بايد از طريق مدارس و دانشگاههاي اين كشور شكل بگيرد.
بنياد شكيرا موسوم به "بنياد پابرهنگان "، وطيفه اصلي بازسازي اين مدرسه را بهعهده گرفته است.
شكيرا، خواننده زن مشهور 34 ساله اعلام كرده است كه بايد آينده هائيتي از طريق مدارس و مراكز آموزشي شکل گيرد.
شكيرا در شرايطي با ادعاي كمك به زلزلهزدگان هائيتي به اين كشور سفر كرده است كه پس از وقوع زلزله در اين كشور، آمريكا نيز در سايه وارد شدن خسارتهاي بسيار سنگين به نيروهاي حافظ صلح سازمان ملل متحد در هائيتي و به بهانه امدادرساني به زلزلهزدگان، با اعزام نيروهاي نظامي، عملا كشور هائيتي را به اشغال خود درآورده و از زمين و آسمان و دريا سيطره مطلقي را بر اين كشور پديد آورده و به عبارتي اين كشور را در حياط خلوتش "اشغال نظامي " كرد.
بدون شك وضعيت آشوبزده و هرج و مرج ناشي از زلزله در هائيتي و وجود قربانيان فراوان و تعداد بيسابقه مجروحاني كه توان دفاع از خود را ندارند، و كودكان يتيم و بدون هويت، بستر مناسبي براي فعاليت مجدد باندهاي قاچاق انسان و قاچاق اعضاي بشري آمريكايي و اسرائيلي است.
در حقيقت ميتوان گفت كه آمريكا با استفاده از شخصيتهاي برجسته هنري خود در تلاش است تا بر اشغالگريهاي نظامي خود در هائيتي سرپوش بگذارد و ذهنها را به سوي بازيگران و خوانندگان براق هاليوودي متوجه كند.
*هدف مشترك كلوني و شكيرا
خبر شركت شكيرا در مراسم بازسازي اين دبيرستان در شرايطي عنوان ميشود كه پيشتر "جرج كلوني "، بازيگر و كارگردان معروف آمريكايي نيز با هدف ايجاد تغيير در سودان عازم اين كشور شد.
كلوني اعلام كرده بود كه چهرههاي مشهور ميتوانند رسانههاي خبري را متوجه موضوعاتي كنند كه اين رسانهها از پوشش دادنشان غافل ماندهاند.
انتهاي پيام/پ*
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم