پاسخ به:اخبار فرهنگی
چهارشنبه 24 فروردین 1390 2:44 PM
خبرگزاري فارس: شاهين فرهت از اتمام ضبط سمفوني فردوسي و انتشار آن توسط مركز موسيقي حوزه هنري خبر داد.

شاهين فرهت آهنگساز و خالق سمفوني فردوسي در گفتوگو با خبرنگار موسيقي فارس گفت: سمفوني فردوسي توسط اركستر سمفونيك اوكراين ضبط شد و به زودي توسط مركز موسيقي حوزه هنري كه حامي اين كار بود منتشر ميشود.
وي ادامه داد: من بسيار از ضبط كار راضي هستم چرا كه اعضا و رهبر اركستر اوكراين بهواسطه اين كه تا به حال حدود 8 تعداد از سمفونيهاي بنده را اجرا و ضبط كردهاند به نوع كار من واقف هستند و اين بار نيز توانستند در حد عالي اين اثر را اجرا نمايند.
خالق سمفوني تهران با اشاره به موومانهاي سمفوني فردوسي اظهار داشت: قسمت اول را كه كاملا فرم سونات است تحت تاثير شعر «بسي رنج بردم در اين سال سي» ساختم كه در واقع تم آن خود شخص فردوسي است كه قهرمانانش را با زبان ملودي بيان ميكند، موومان دوم و سوم سيمرغ و رستم است و موومان چهارم نيز، مروري بر تمام شخصيتهاي اصلي شاهنامه و خود فردوسي است.
فرهت در خاتمه خاطر نشان كرد: هماكنون تمامي كارهاي مربوط به اين اثر به اتمام رسيده و به زودي كار توسط مركز موسيقي حوزه هنري منتشر ميشود.
انتهاي پيام/ا
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم