0

اخبار ایران و جهان

 
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار ایران و جهان
چهارشنبه 24 فروردین 1390  1:17 PM

 

کد خبر: ۱۵۸۲۸۶
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۳:۰۱
تعداد بازدید: ۱۳۰۹
printنسخه چاپی
sendارسال به دوستان
وی بدون ابراز ندامت از رفتار غیر اسلامی و غیر انسانی خود ، ضمن ارائه فحش های جدید در این مصاحبه ، تهدید کرده که حتی اگر به زندان هم بیفتد پس از آزادی به رویه فعلی خود ادامه خواهد داد.
یک سایت متعلق به اپوزیسیون ، گفت و گوی اختصاصی خود با فرد فحاش به خانواده هاشمی رفسنجانی را منتشر کرد که در آن ، این فرد برای قوه قضاییه خط و نشان کشیده که اگر وی را به زندان بیندازند ، نیروهایی از سراسر کشور به تهران گسیل می شوند و در مقابل قوه قضاییه تجمع می کنند و البته در جایی دیگر از مصاحبه اش گفته است که همه باید در برابر قانون یکسان باشند!

به گزارش عصرایران ، در پی بازداشت این فرد که با دستور قاطعانه و مدبرانه آیت الله آملی لاریجانی صورت گرفت ، وی که هم اکنون ظاهراً به طور موقت تا برگزاری دادگاه آزاد است ، بر خلاف مقررات و رویه داخلی در کشور در ممنوعیت مصاحبه با رسانه های اپوزیسیون و ضد نظام ، نه تنها با این رسانه مصاحبه کرده و فحش های رکیک دیگری به برخی مسوولان و خانواده آنها داده ، بلکه با سوء استفاده از رأفت فوه قضاییه که منجر به آزادی موقت او شده ، شدیدترین حملات را به قوه قضاییه نموده است.

فرد فحاش همچنین تایید کرده است که فحش هایی که در فیلم منتشره وجود دارد ، از زبان او جاری شده ولی مدعی شده که فحش نهایی فیلم که مستوجب حد است ، را فرد دیگری گفته است.

وی بدون ابراز ندامت از رفتار غیر اسلامی و غیر انسانی خود ، ضمن ارائه فحش های جدید در این مصاحبه ، تهدید کرده که حتی اگر به زندان هم بیفتد پس از آزادی به رویه فعلی خود ادامه خواهد داد.

وی با نجس العین خواندن یکی از نمایندگان اصولگرای مجلس که منتقد سرسخت احمدی نژاد است و در پاسخ به سوالی درباره دعوت از پادشاه اردن توسط احمدی نژاد هم گفته است:"در هر حال دعوت این کسانی که حضرت امام اونا رو منفور و ملعون معرفی کرده زیر سر امثال مشایی و هاشمیه."!

اواخر سال گذشته ، در پی انتشار فیلمی از هتاکی و فحش های غیراخلاقی این فرد و دوستانش به دختر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در حریم حرم حضرت عبدالعظیم (ع) و نیز رخدادی مشابه در مقابل خانه هاشمی ، آیت الله آملی لاریجانی ، رئیس قوه قضاییه ، در اقدامی مناسب ، با محکوم کردن هتک حرمت های صورت گرفته ، برخی از این افراد را مستوجب حد شرعی دانست و به دادستانی دستور برخورد داد که در پی آن ، فرد مذکور تحت پیگیرد قضایی قرار گرفت .

به نظر می رسد حمایت از قوه قضاییه در برخورد یکسان قانونی با همه قانون شکنان از همه طیف ها و جریان های سیاسی ، می تواند این قوه را در تحقق عدالت قضایی یاری نماید.
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها