پاسخ به:ورزشی
چهارشنبه 24 فروردین 1390 12:53 PM
خبرگزاري فارس: مدير تيمهاي ملي تنيس ايران گفت: قصد داريم جزاير پاسيفيك را شكست داده تا موقعيتمان در گروه دوم تنيس آسيا و اقيانوسيه را حفظ كنيم.

ناصر ميرزايي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبري فارس «توانا»، در مورد شرايط مليپوشان تنيس ايران براي برگزاري ديدار مقابل جزاير پاسيفيك از مرحله پليآف گروه 2 منطقه آسيا و اقيانوسيه اظهار داشت: مليپوشان در آمادگي مطلق به سر ميبرند. البته به اين دليل كه ساير تنيسبازان ايران از آمادگي بالايي برخوردار نيستند، تنها امكان اضافه شدن 2 تنيسباز ديگر به اردوي آمادگي تيم ملي وجود دارد.
وي ادامه داد: در صورت اضافه شدن اين تعداد تنيسباز به اردو، كار با 8 نفر ادامه پيدا ميكند تا پس از برگزاري رقابتهاي انتخابي جايزه بزرگ تهران كه ارديبهشتماه در تهران برگزار ميشود، تركيب نهايي تيم ملي با حضور 4 بازيكن و يك بازيكن ذخيره مشخص خواهد شد.
ميرزايي در مورد ديدار مقابل جزاير پاسيفيك از مرحله پليآف گروه 2 منطقه آسيا و اقيانوسيه كه 17 تا 19 تيرماه به ميزباني گوآم برگزار ميشود و حساسيت اين ديدار گفت: اين بازي از مرحله پليآف برگزار ميشود و از حساسيت خاصي برخوردار است. به همين دليل سعي ميكنيم به هر نحو ممكن با پيروزي در اين مسابقه با دست پر به ايران بازگرديم.
مدير تيمهاي ملي تنيس ايران تأكيد كرد: در اين مدت مليپوشان جزاير پاسيفيك هم بيكار ننشسته و براي اين ديدار تمام تلاش خود را به كار بستهاند تا مسابقه برابر ايران را با پيروزي پشت سر بگذارند. آنها از امكانات خوبي برخوردار هستند، اما ما هم هدفمان در اين رقابت، پيروزي است تا موقعيتمان در گروه دوم تنيس آسيا و اقيانوسيه را حفظ كنيم.
انتهاي پيام/
در خرابات مغان نور خدا می بینم
وین عجب بین که چه نوری ز کجا می بینم