0

اخبار استانها

 
Sem_440
Sem_440
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : فروردین 1390 
تعداد پست ها : 3093
محل سکونت : آذربایجانغرب

پاسخ به:اخبار استانها
چهارشنبه 24 فروردین 1390  12:44 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران:
كاهش 30 درصدي هزينه‌هاي درمان در دست پيگيري است

خبرگزاري فارس: معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران گفت: كاهش 30 درصد هزينه‌هاي درمان در دست پيگيري است.

به گزارش خبرگزاري فارس از شهرستان ساري، هادي ابراهيمي در همايش هفته سلامت در دانشگاه علوم پزشكي مازندران با اشاره به ورود 13ميليون مسافر به مازندران اظهار داشت: حوزه سلامت مازندران با توجه به اينكه مازندران يك منطقه گردشگري است بايد بيشتر مورد توجه قرار گيرد.
وي تصريح كرد: مهم‌ترين هدف در مازندران براي رسيدن به توسعه معقول توجه به حوزه سلامت است و اگر در شرايط قرار بگيريم كه حوزه اجتماعي تهديد شود به مؤلفه‌هاي توسعه سلامت در مازندران دست نمي‌يابيم.
ابراهيمي با اعلام اينكه توجه به حوزه سلامت در دستور كار نخست دولت قرار داد، بيان داشت: هفته سلامت فرصتي است كه به بازيابي توان و ظرفيت‌هاي خود در حوزه سلامت بپردازيم.
وي خواستار استفاده از ظرفيت بخش خصوصي در حوزه سلامت شد و افزود: بايد با نگاه دقيق به بررسي ورود بخش خصوصي در اين زمينه بپردازيم.
معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران با اعلام اينكه برنامه‌ريزي دقيقي براي كاهش هزينه‌هاي درماني در استان بايد انجام شود، بيان داشت: سرويس‌دهي درماني بايد به صورتي برنامه‌ريزي شود كه تنها دغدغه خانواده پس از ترخيص بيمار نگهداري مريض باشد.
وي با اعلام قبول مشكل در برخي از حوزه‌هاي درماني در مازندران بيان داشت: در برنامه پنجم توسعه كشور يكي از بهترين اقدامات كاهش هزينه‌هاي درماني بيماران است و برنامه‌ريزي براي كاهش 30 درصد هزينه‌هاي درمان در دست پيگيري است.

* حوزه سلامت مربوط به همه مردم است
معاون سياسي امنيتي استاندار مازندران خواستار حل و فصل مسائل و مشكلات حوزه درمان در مراكز خصوصي استان شد.
وي تاكيد كرد: حوزه سلامت مربوط به همه مردم است و نقش سازمان‌هاي مردم‌نهاد در حوزه سلامت بسيار برجسته است.
اين مسئول از اتمام ساخت كامل خانه‌هاي بهداشت در مازندران خبر داد و افزود: بيشترين تلاش دولت انتقال خدمات عمومي به بخش‌هاي محروم و كم‌برخوردار است.
ابراهيمي با اعلام اينكه در مصوبات سفر اول، دوم و سوم دولت به مازندران پيشنهادات خوبي مطرح شد، افزود: در صورت تامين اعتبارات بسياري از مشكلات حوزه سلامت در مازندران حل و فصل مي‌شود.
وي با بيان اينكه در حوزه معاونت سياسي سه ماموريت ارتقاي فعاليت دانشگاه، سلامت و فرهنگ را در دستور كار داريم، افزود: سهم استان مازندران از داشته‌هايش در اين حوزه‌ها بيشتر است.
معاون استاندار مازندران در پايان تاكيد كرد: با توجه به گردشگر‌پذير بودن استان بايد تلاش شود در همه شهرهاي مازندران بيمارستان مجهز تاسيس شود.
انتهاي پيام/ل10/ع

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها