0

اخبار سپاه و بسیج

 
jalale
jalale
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 895
محل سکونت : تهران

پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج
چهارشنبه 24 فروردین 1390  4:52 PM

رییس سازمان نظام پرستاری کل کشور:


حضور نمایندگان نیروهای مسلح در نظام پرستاری باعث ارتقای بهره وری می شود
سپاه نیوز: رییس سازمان نظام پرستاری کل کشور گفت: حضور نمایندگان نیروهای مسلح در هیات مدیره نظام پرستاری در ارتقای بهره وری بسیار موثر است.
به گزارش سپاه نیوز؛ "غضنفر میرزابیگی" روز شنبه به مناسبت سالروز تولد حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار در جمع کارکنان بیمارستان بقیه الله (عج) با تبریک این روز افزود: کشور با داشتن بیش از 170 هزار پرستار در 130 دانشکده پرستاری و با سالانه 7 هزار فارغ التحصیل در این رشته به سمت پرستاری تخصصی و فوق تخصصی در حال حرکت است.
وی خاطر نشان کرد: طی توافق به عمل آمده با دستگاه های ذیربط، 15 رشته در بخش کارشناسی و کارشناسی ارشد پرستاری در ابعاد مختلف تعریف شده که می تواند کشور را در برد جهانی دارای پیشرفت کند.
میرزابیگی با اشاره به اینکه نظام پرستاری کشور در حال گذار از مقطع فعلی به مقطع جدیدی است، تصریح کرد: طبیعی است آنچه که به مردم در حال ارایه هست، باید با همت بیشتر آنرا افزایش یافته و خدمات بهتری را در این زمینه ارایه کنیم.
وی با تاکید بر اینکه مطالبات پرستاران کشور که در هشت سال اخیر بطور مداوم مطرح شده است، دیگر نباید طرح شود در عین حال گفت: اگر این مطالبات دوباره تکرار شود، پرستاران به عنوان قشر طلبکار جامعه مطرح خواهند شد، ولی سعی باید کرد که این مطالبات به عنوان موانع کاری مطرح و پیگیری شود.
رییس سازمان نظام پرستاری کل کشور مشکلات پرستاران را باعث کم شدن انگیزه کاری آنان دانست و خاطر نشان کرد: استقلال عمل پرستاران در خدمات آنان باید بیشتر شود و در بعضی از رفتارهای این قشر باید قدرت اجرایی آنان نیز افزایش یابد.
وی با اعلام این مطلب که جامعه پرستاران کشور بسیار جلوتر از افق 1404 حرکت می کند، گفت: در رنکینگ ICL به غیر از داشته های بیمارستانی ایران، در بخش پرستاری کشورمان در رتبه 14 قرار دارد.
میزابیگی ابراز امیدواری کرد که تا پایان برنامه پنجم توسعه به ازای هر تخت بیمارستانی 5/1 نفر پرستار وجود داشته باشد و افزود: اگر فعل پرستاری ارزشمند شود، این قشر رغبت بیشتری را به کار پیدا می کنند.
وی تصریح کرد: انتخاب نمایندگان ولایی نیروهای مسلح و حضور آنان در هیات مدیره سازمان نظام پرستاری در ارتقای بهره وری موثر است.
در ادامه این برنامه رییس بیمارستان بقیه الله (عج) با تبریک ولادت حضرت زینب (س) با اشاره به مشکلات پرستاران در ارایه خدمات بهتر به بیماران گفت: ریشه بسیاری از مشکلات به اهانت هایی برمی گردد که به قشر پرستاران می شود.
" سید محمد صادق مهدوی" با تاکید بر اینکه باید سیاست گذاری در بیمارستان بقیه الله (عج) را به سمت حل مشکلات برد، افزود: خطاهای پزشکی پرستاری، بزرگترین مشکل نظام سلامت در دنیا است.
مهدوی با اشاره به اینکه پرستاران هر زمان که مستقل بودند، آسیب پذیری بیماران کمتر شده است، ادامه داد: مطالعات نشان داده است که اگر تصمیم گیران بصورت خودکار به سمت تقویت وزنه پرستاری پیش روند، سلامت در جامعه بیشتر خواهد شد.
در ابتدای این مراسم نیز مدیر پرستاری بیمارستان بفیه الله (عج) حضور پرستار را در نظام سلامت و حلقه درمان منحصر بفرد دانست و افزود: امروزه در نظام سلامت، پرستاری از منزلت خاصی برخوردار است.
"عبدالله ثقفی" با اعلام این مطلب که قشر پرستاران بیمارستان بقیه الله (عج) در چند سال متوالی اخیر درجه عالی را در کشور کسب کرده است، خاطر نشان کرد: اجرای اعتبارات اعتماد بخش، اجرای کدها و منشورهای اخلاقی، تعرفه گذاری خدمات پرستاری، ارتقای بهره وری کاکنان بالینی، ارتقای آموزش به بیماران و اصلاح ارتباط موثر با بیماران می تواند در ارتقای خدمات رسانی بهتر از طرف پرستاران موثر باشد.
در این مراسم همچنین از تعدادی پرستار نمونه بیمارستان بقیه الله (عج) تقدیر شد.

 

با تشکر

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها