پاسخ به:اخبار سپاه و بسیج
چهارشنبه 24 فروردین 1390 8:34 AM
طلبه بنگلادشي:
آرزو كردم كه به اردوهاي جهادي بروم خداوند اجابت فرمود
حسين خان طلبه بنگلادشي ساكن قم داستان آشنايي خود را با اردو هاي جهادي اينچنين تعريف كرد: حدود 2 سال پيش زماني كه منتظر پخش اذان از تلويزيون بودم برنامه اي را ديدم كه عده اي دانشجو به روستايي دور افتاده رفته اند و در حال ساختن و خدمت به اهالي محروم آن روستا هستند، در دل آرزو كردم كه اي كاش خداوند اين توفيق را به من بدهد كه بتوانم چنين كار ارزشمندي كنم. نزديك عيد همان سال با يك نفر آشنا شدم كه مرا براي شركت به يك اردو در تعطيلات عيد دعوت كرد.تا زماني هم كه سوار اتوبوس شدم نمي دانستم كه چگونه اردويي است. و وقتي فهميدم به اردوي جهادي ميروم بسيار خوشحال شدم كه دعايم مستجاب شده است.
وي در گفتگو با خبرنگار مركز اطلاع رساني بسيج سازندگي با اشاره به اينكه 4 بار در اردو هاي جهادي شركت كرده در خصوص فعاليت خود در اين اردوها گفت: من به عنوان روحاني كاروان عموما فعاليت فرهنگي انجام ميدادم. به روستاهاي مختلف ميرفتم و صبح ها كلاس احكام برگزار ميكردم و بعد از ظهر كلاس هايي با موضوعات فكري و مهدويت تشكيل مي شد.وي اجراي دعاي كميل و توسل در فضاي باز روستاها را از ديگر برنامه هاي اجرا شده ذكر كرد كه مورد استقبال مردم قرار مي گرفت.
حسين خان تبليغ چهره به چهره را بسيار موثر دانست و گفت : گفت گوي رو در رو با مردم اين مناطق و شنيدن درد دل هاي آنها باعث شده كه ارتباط با آنها ادامه داشته باشد و در موضوعات مختلف تماس مي گيرند و درخواست مشاوره دارند.
با تشکر