پاسخ به:اخبار روز
سه شنبه 23 فروردین 1390 8:38 PM
خبرگزاري فارس: عضو مجمع نمايندگان خراسان رضوي با بيان اينكه رژيم صهيونيستي پشت جنگ داخلي ليبي نقش اساسي دارد، گفت: رژيم صهيونيستي صحنهگردان جنگ فرسايشي ليبي است.

حجتالاسلام محمدعلي رضايي امروز (دوشنبه) در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: اگر به اتفاقاتي كه در ليبي رخ ميدهد، به خوبي توجه كنيم خواهيم ديد كه رژيم صهيونيستي پشت اين جنگ داخلي نقش اساسي دارد، چرا كه هدفش تضعيف قدرت نظامي ليبي است.
نماينده مردم تربت حيدريه و مهولات در مجلس شوراي اسلامي افزود: از آنجا كه موجوديت رژيمي مثل صهيونيست بر پايه قدرت نظامي و تسليحاتي قرار دارد هميشه نسبت به قدرت نظامي ليبي وحشت داشته و سعي ميكند اين قدرت را به صفر برساند.
وي تصريح كرد: ناتو به جاي حمله به نيروهاي قذافي، مخالفان را مورد حمله قرار داده و نميتوان اين را يك اشتباه نظامي دانست بلكه هدف، تضعيف قدرت نظامي در ليبي است.
رضايي در پاسخ به اين سؤال كه چرا غرب تسليحات نظامي در اختيار مخالفان براي دفاع از خود قرار نميدهد، گفت: مهمترين علت آن ناشناخته بودن اين مخالفان براي غرب است، زيرا هنوز نميدانند كه كساني كه مخالف قذافي هستند داراي چه جريان فكري بوده و چه اهدافي را دنبال ميكنند.
وي افزود: حتي غرب براي جانشيني بعد از قذافي با يك ژنرال ارتشي مذاكره كرد كه مخالفان قذافي به انجام مذاكره به شدت اعتراض كردند و غرب به دنبال گزينه ديگر براي مذاكرات جانشيني قذافي ميشود.
نماينده مردم تربت حيدريه و مهولات در ادامه به رفتار غيرمتعارف معمر قذافي در ليبي اشاره كرد و تصريح كرد: قذافي به قدري در ليبي جنايت كرده است كه هيچ جنايتكاري در حق ملت خود چنين رفتاري را نميكند و نشاندن دو طرف براي انجام مذاكرات براي پايان اين بحران بيفايده است.
وي افزود: مذاكره از آنجا بين دو طرف بيمعنا است كه مخالفان حاضر به قبول قذافي براي ادامه حكومت نيستند و هم قذافي با توجه به جنايتهاي گستردهاي كه در ليبي انجام داده مشروعيت براي باقي ماندن در قدرت را ندارد.
رضايي تاكيد كرد: قذافي و نظاميان وفادار به او با استفاده از سلاحهاي سنگين و حملات گسترده به برخي شهرهاي ليبي وضعيت انساني بسيار وخيمي را براي غيرنظاميان به وجود آوردهاند.
وي در پاسخ به اينكه چرا چين و به ويژه روسيه در بيانيه اخيرش خواستار قطع حملات نظامي بين دو طرف و انجام مذاكره شدهاند، گفت: به طور قطع با حمله نظامي مخالف هستم و اگر ميبينيد كه روسيه و چين در شوراي امنيت راي ممتنع داده و حال خواهان پايان درگيريها و انجام مذاكره هستند اهداف ديگري را دنبال ميكنند.
رضايي تاكيد كرد: روسيه و چين مشاهده ميكنند غرب با تمام قوا سعي بر تسلط بر منابع نفت و گاز ليبي را دارد به طوريكه وزير سابق انرژي ليبي گفته حاضر به مشاركت روسيه و چين در طرحهاي استخراجي حوزه نفت و گاز نيست.
نماينده مردم تربت حيدريه و مهولات در پايان گفت: مردم زجركشيده و مبارز ليبي بايد خود كنترل اوضاع را در دست گرفته و با پايداري و استقامت تا سرنگوني سرهنگ قذافي مبارزه كنند.
انتهاي پيام/م20/ب*