هادی شکوری: معذرت خواهی کمیته داوران هیچ فایدهای برای ما ندارد/هفته بعد اتفاقات خوشی برای ما می افت
دوشنبه 22 فروردین 1390 5:17 PM
- کارشناسان داوری با سایت باشگاه استقلال مصاحبه کردند و گفتند گل اول تراکتورسازی خطا بود.
هادی شکوری معتقد است گل اول تراکتورسازی با خطای مستقیم بازیکنان این تیم انجام شد.برخی کارشناسان داوری نیز در این بار با هادی شکوری هم عقیده هستند و باید دید آیا کمیته داوران هم با آن ها هم عقیده خواهد بود؟به گزارش سایت گل و به نقل از شبکه ایران، استقلال در شرایطی به تراکتورسازی باخت که کارشناسان داوری در مصاحبه با سایت های گوناگون گل اول تراکتورسازی را خطا اعلام کرده اند.در صحنه ای که هادی شکوری برای زدن توپ به آسمان برخواست یکی از بازیکنان تراکتورسازی روی این بازیکن مرتکب خطا شد اما تورج حق وردی ادامه بازی داد و دروازه استقلال باز شد.شکوری در مورد این اتفاقات صحبت می کند. اگر مصاحبه هم نمیکردند من با قاطعیت اعلام می گفتم گل اول تراکتورسازی صد درصد خطا بود.واضح تر از این صحنه دیگر در فوتبال وجود ندارد.اما نمی دانم چرا داوران این صحنه را خطا اعلام نکردند. - دقیقا چه اتفاقی افتاد؟ آمدم اوت علیزاده را برگردانم که بازیکن تراکتورسازی من را شارژکرد.همه دیدند او من را زد جز آقای حق وردی.من نمیدانم با این وضع تکلیف ما چه میشود .حتما کمیته داوران با یک معذرت خواهی و ببخشید کار را تمام میکند!معذرت خواهی آنها هیچ فایدهای برای ما ندارد.امیدوارم فقط دیگر این گونه داوریها را شاهد نباشیم. - اما هرچه بود یک فرصت ایده ال را برای قهرمانی از دست دادید. نه!هنوز ما شانس قهرمانی داریم.مطمئن باشید هفته بعد اتفاقات فوتبال روی خوشش را به ما نشان خواهد داد. - یعنی معتقدی استقلال هنوز هم می تواند قهرمان بشود؟ بله،با قاطعیت اعلام می کنم استقلال هنوز هم شانس قهرمانی دارد.بدون علایق رنگی می گویم.استقلال می تواند قهرمان لیگ بشود و ما هنوز شانس داریم. به لحاظ فنی از بازی تان راضی بودید؟ باور کنید یکی از بهترین بازی های استقلال بود.اما چه فایده که به بازی زیبا امتیاز نمی دهند.موقعیت های خوب ما تبدیل به گل نشد.بهترین فرصت ها را با بد شانس از کف دادیم اما مطمئن باشید همین طوری نمی ماند. - بازی با راه آهن را چه طور ارزیابی می کنی؟ بازی سختی است اما ما دیگر غافلگیر نمی شویم.با اینکه فشردگی بازی ها قدری ما را آزار می دهد اما برای اثبات شایستگی مان با تمام قوا مقابل راه آهن قرار می گیریم.مطمئن باشید استقلال امتیاز بازی با راه آهن را می گیرد و بار دیگ مدعی می شود.
« سعادتمند کسی است که از هر اشتباه و خطایی که از او سر می زند، تجربه ای جدید به دست آورد »
سقراط