0

اخبار استانها

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به:اخبار استانها
شنبه 20 فروردین 1390  7:31 PM

نسخه چاپي ارسال به دوستان
فرماندار شهرستان كوهبنان:
طرح مسائل حاشيه‌اي در سال جهاد اقتصادي مطلوب نيست

خبرگزاري فارس: فرماندار شهرستان كوهبنان گفت: در راستاي تحقق فرمايش مقام معظم رهبري در سال جهاد اقتصادي بايد همه مسؤلان از طرح مسائل حاشيه‌اي پرهيز كرده و نسبت به حفظ وحدت و برادري مبادرت ورزند.


 

به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، علي توكلي بعد از ظهر امروز در جلسه شوراي اداري شهرستان كوهبنان اظهار داشت: مقام معظم رهبري در پيام نوروزي خود مهر تأييد بر فعاليت‌ها و اقدامات دولت مردمي و عدالت‌محور زدند و قانون هدفمندي يارانه‌ها را گام مؤثري در زمينه رفع فقر، تبعيض و اجراي عدالت در جامعه اعلام كردند.
توكلي تصريح كرد: سال جديد از سوي رهبر فرزانه و حكيم انقلاب به عنوان سال جهاد اقتصادي نامگذاري شده است كه به‌جا است، همگان در راستاي عزت و افتخار نظام مقدس جمهوري اسلامي و ذلت دشمنان قسم خورده انقلاب تلاش كنند.
وي افزود: در راستاي تحقق اين امور طبق فرمايش مقام معظم رهبري بايد همه مسؤلان از طرح مسائل حاشيه‌اي پرهيز و نسبت به حفظ وحدت و برادري مبادرت ورزند.
توكلي خاطرنشان كرد: وجود آثار و ابنيه تاريخي متعدد، وجود شش امامزاده واجب‌التعظيم، آب‌ و هواي سرد و كوهستاني كوهبنان سبب حضور بيش از 70 هزار مسافر نوروزي در اين شهرستان تاريخي و عارف‌پرور شده است.
وي گفت: بر طبق نظرسنجي به عمل آمده قريب به اتفاق مسافران در اين شهرستان از امكانات و برنامه‌هاي موجود رضايت داشته‌اند.
در اين جلسه رئيس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامي شهرستان كوهبنان بيان داشت: با توجه به تلاش رياست جمهور در زمينه ثبت جهاني نوروز و براي حفظ ميراث 4 هزار ساله كهن ايراني تمام ادارات و ارگان‌هاي دولتي در برپايي اين امر مهم مشاركت كردند.
احمد محمد‌آبادي ابراز داشت: در اين ايام تلاش شد، با استفاده از تمام ظرفيت‌هاي موجود در شهرستان و با كمك هنرمندان نسبت به اجراي بازي‌‌هاي محلي، سنت‌هاي عيد در گذشته و احيا موسيقي محلي و فرهنگ بومي به نحو احسن اقدام شود.
رئيس اداره آموزش و پرورش كوهبنان اذعان داشت: با توجه به تأكيد مقام عالي وزارت مبني بر تكريم ارباب رجوع و به منظور رفاه حال مسافران نوروزي به ويژه فرهنگيان، پنج مدرسه شبانه‌روزي با تجهيزات كامل آماده خدمت‌رساني به مراجعان بود كه علاوه بر امكانات رفاهي، تجهيزات ورزشي هم پيش‌بيني شده بود.
احمد نيكخواه اظهار داشت: در بدو مراجعه مسافران يك بسته فرهنگي به همراه نقشه شهر در اختيار آنان قرار مي‌گرفت و راهنمايان نوروزي به صورت شبانه‌روزي آماده هدايت ميهمانان بودند.
انتهاي پيام/ي20/ز

 
 
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها